Олена Собко

Matrix - косметика для волосся

Matrix - косметика для волосся

Мала можливість спробувати засоби для догляду за волоссям з серії Глоу Манія від Матрікс.

Серія створена для фарбованого волосся (привіт моє руде волосся, фарбоване в цей колір більше 20 років). Особливістю кольору є те, що вимивавається він не просто швидко, а надзвичайно швидко, практично не залежно від виробника фарби (моє волосся темне, з сивиною, попередньо не вибілюю)

Отже, аби експеримент був цілком коректним - волосся було пофарбоване.

За відчуттями - шампунь м'ягенький, добре піниться, пахне чимось цитрусовим і дуже ніжно. Кондиціонер добре розподіляється по волоссю, і воно після нього приємне, слухняне і легко розчісується. А незмивний засіб додає + 100500% до сяйва волосся.

За 10 днів використання колір волосся не змінився, не потьмянів, не вимився (голову мила раз на 2-3 дні). Тепер хочу маску з цієї серії для волосся). Щодо слухняності - в мене коротке волосся, що в'ється - розчісувати після миття зручно - все решта - як схоче волосся - засоби його не обтяжують.

В цілому - сподобалося, хоч з незмивним засобом прийшлося повозитися і перелити його в тревел флакончик з пакетику.

Щиро вдячна Матрікс за можливість спробувати щось нове для себе - ця серія вартує уваги. І окрема подяка за упаковку - ваша сумочка з бантиком - це так мило)

19 квітня, 2025
Олена Собко
19 квітня, 2025