Sofiia_Ts

Моя правда по догляду за губами

Моя правда по догляду за губами

Всім привіт! Майже кожен з нас страждає від сухості губ, особливо після такого довгого зимового періоду.

Деякі засоби як чарівна паличка позиціонують себе, що вони все відновлять. І вони мають дуже багато хороших відгуків і величезну кількість клієнтів. Проте, на жаль, особисто я ефекту не побачила і хочу написати про це.

От один із них, Carmex. Користувалась дуже довгий період і різними лінійками (класична, гранат, вишня, ваніль), проте часто чула, що він викликає привикання і я не знала, яку заміну знайти. Проаналізувавши склад видно, що він містить різні види парафіну та воску, аж 7! компонентів для аромату (вони в кінці складу, компонент parfum може містити до 200 складників!, через це може викликати алергію) і лиш одне масло какао. І їх формула часто міняється. Тому, на мою думку, він призначений більше для захисту губ від зовнішніх факторів, оскільки засоби не наповнюють губи, а надають їм захисну плівку.

Наступний засіб Laneige - Нічна маска для губ. Мабуть у кожно була ця маленька баночка. В мене також, але перша і остання. Я користувалась нею кожен день на ніч, проте все одно просиналась з чутливими губами. Заглянемо у склад, і як бачимо перші компоненти це все синтетика, яка відповідає за помякшення губ і надання текстури засобу. Також чогось є санскрін (нагадаю, що це НІЧНА маска, а санскрін забиває пори, які є навколо губ). А обіцяні фруктові екстракти аж у самому кінці складу, тобто займають мінімальну частину засобу. Для мене цей засіб зробив нуль ефекту.

Тому, у пошуках максимально простого засобу без різних домішок мені попався наш засіб для губ) Це Mayur. Склад простий і натуральний. Це віск, олії, вітамін E і Parfum (ну це на жаль, що є, бо віддушка занадто відчувається). І все, і більше нічого не потрібно! Я наношу як на ніч, щоб наповнити губи і вдень, оскільки є віск для захисту від факторів. Губи насичені, зволожені та захищені.

12 квітня, 2023
Sofiia_Ts
12 квітня, 2023