MakStacey

Туш-аристократка: Catrice Pure Volume Waterproof

Люблю я туші. Вже багато розповідала про цю категорію косметичних продуктів. У мене є по туші в кожній сумці, Також по туші є в усіх місцях, де я ночую: в мене вдома, на дачі та вдома у коханого. Коли чергова туш закінчується, я відразу купую їй заміну. Звичайно, більше мені подобаються люксові туші типу Dior чи Lancome. Але коштують вони чимало, тому не завжди знаходжу на них гроші. Часто люксову косметику мені купує в подарунок коханий (ну, а що, чоловіки більше за нас заробляють. То нехай і більше витрачаються)))). А я можу й недорогу туш купити і виглядати з нею королевою. І от коли вчергове фінанси заспівали романси, купила я Catrice Pure Volume Waterproof.

Продукцію від Катріс я люблю. Вважаю, що це ідеальне співвідношення ціна/якість. Так що коли знадобилася бюджетна туш, то Катріс - це перше, про що я подумала. Остаточно рішення взяти Pure Volume Waterproof Mascara я прийняла, коли побачила суттєву на неї знижку (так, а той період я дуже сильно економила))). І ось новеньке вбрання для моїх вій у мене в руках. Що сказати про саму тубу? Колір мені не сподобався. Якийсь занадто холодний, блакитний - ну, не мій колір геть. А от щіточка виглядала вже краще. Я люблю якраз таку, з великими трохи волохатими щетинками. Саме така туш додає хорошого об'єму моїм скромним від природи віям. Так що перше знайомство більш-менш склалося. Залишилося протестувати туш у дії.

Наносити туш легко та приємно. Вона не тече, не мажеться, не осипається. Я наношу Catrice Pure Volume у два шари. Туш робить вії помітно темнішими (бачите, які чорні вії на фото) та товщими. Але туш не додає віям ані довжини, ані вигину. Зверніть на це увагу, якщо ці параметри важливі для вас. Для мене, в принципі, достатньо хорошого об'єму. Тому тушшю я задоволена. Туш витримує цілий робочий день. На другому фото ви бачите Pure Volume після 7 годин носки. Туш не осипалася, не розтеклася і не розмазалася. Все ок, бюджетна туш чудово відпрацювала зі мною цілий день.

Так як я рідко купую водостійку туш, то мене трошки бентежило, що цю малишку від Катріс буде важко змити. Але, на щастя, мої страхи не справдилися. Я легко і весело змила туш у два етапи: спочатку міцеляркою, а потім гелем для вмивання. Туш змилася добре, без "ефекту панди" після змивки. Елегантно прикрашала вії - тихо і гордо пішла геть в кінці дня. Аристократка)))).

Туш Catrice Pure Volume Waterproof - це чудовий бюджетний вибір на кожен день. Вона не зробить дива, але добре відпрацює вподовж довгого робочого дня. Мені продукт сподобався. Хоча повторювати навряд чи буду.. "Чарівного дзиню" у нас не сталося.

21 квітня, 2025
MakStacey
21 квітня, 2025