NATASHA_FIFTY

Chloe L'Eau de Parfum Intense

Chloe L'Eau de Parfum Intense створили Мішель Альмарак та його син Ромен. На рахунку Альмараку-старшого близько 220 парфумів. Серед них Fahrenheit Dior (у співпраці з Жаном-Луї Сіозаком), Cuir de Venise Boucheron, Gucci Rush, Dalilight Eau de Toilette Salvador Dali (з Сидоні Ланцессером), Just Rock! For Her ZADIG & VOLTAIRE. Син разом із братом Бенджаміном заснував нішевий бренд Parle Moi de Parfum. Я думаю, цим хлопцям можна довіряти.

Мені завжди здавалося, що в піраміді парфумів повинно бути багато компонентів. Я не знаю, чому народилася така думка, але, як кажуть, маэм що маэм.

У Chloe L'Eau de Parfum Intense піраміду (так сталося), я не розгледіла до купивли. Коли вже відкрила посилку і все вивчила, вона здалася мені «скромняжкою».

Початкова нота: Малина
Нота серця: Троянда
Кінцева нота: Дерево

Лише три позиції. Ну, що вражаюче можна зробити з ними? Більш того, ще й троянда в серці. Я не є шанувальником «трояндових» водичок от слова «зовсім».

І ось він довгоочікуваний перший пшик. І ... ти з шаленою швидкістю летиш у яскраву і соковиту свіжу малину. Таку смачну і выспившу на теплому сонці, що насититись нею просто неможливо.

Та коли здається, що в цій неймовірній малині можна потонути, на сцені з’являється троянда. Але не простецки солодка або хімічно-квіткова, ні. Це справжня темно-червона троянда, з майже чорними краями пелюстків, з упругими бутонами та гладкими малахітовими листьями, з товстими та дуже довгими стеблами, обов'язково з гострими шипами. Вона пахне спокусою, пристрастю, бажанням ... але без вульгарної різкості та банальності. Тому що неймовірна деревинна основа робить цей яскравий аромат глибшим і чуттєвішим.

Запах ніжно огортає, пестить обережно і вміло. Ніби оксамитова шаль лягає на голі плечі, і прохолодна шкіра під нею нагрівається і стає неймовірно чутливою.

Цей аромат дуже жіночний і сексуальний. Це передчуття ... момент перед поцілунком ... найсолодший ... ідеальний ... Його хочеться розтягнути ..., тому що в ньому усе занадто бездоганно, і ніхто ще нічого не зруйнував.

Chloe l'au de parfum Intense, безумовно, буде в моїй колекції (мінімум 30 мл). Незважаючи на «скромну» піраміду, аромат є дивовижним, яскравим і привабливим. Стійкість на висоті, достатньо на цілий день. На одязі держиться до першої стирки. Дає прекрасний шлэйф, що зараз досить рідкісно. Неймовірно компліментарний.

Чомусь при думці про цей аромат я згадую Моніку Беллуччі або Фанні Ардан. Броска, красива жінка з вражаючими формами. Чорне оксамитове плаття з елегантним декольте. Шпильки з тонкими сталевими підборами. Панчохи з широкою мереживною смужкою, що спокусливо мерехтіть у високому розрізи. Ось така вона − моя Chloe Intense.

24 квітня, 2025
NATASHA_FIFTY
24 квітня, 2025