Що в мене скінчилос ь у квітні 2025 року
Улюблені пусти баночки ❤️
Цього місяця в мене скінчилися три бальзами для волосся, три антиперспіранти, к рем для тіла, блиск, помада та крем під очі.
Бальзами 🌿
L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 − Elseve Повне Відновлення 5
Дуже крутий бальзам. Відновлює пошкоджене волосся, гарно доглядає за нормальним. Часто його купую. Запах насичений, парфумований. На мою думку, можливо й майже ніжнішим щоб вин був, але маємо що маємо.
L'Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil Coconut Conditioner − Легкий живильний бальзам для нормального волосся, що потребує живлення «Розкіш Кокосової Олії»
Я взяла його, коли волосся посохло після освітлення. Він добре живить, робить локони м'якими та слухняними. Прочесати після нього легко та зручно. Але аромат ... Ааааа ... Такий прямо кокос-кокос. Якщо ви любите це, то він - ваша тема. Я не дуже. Не повторю. Через аромат. Ефект мені сподобався.
L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump − Бальзам-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження й об'єму
Його купую регулярно, навіть коли є якісь інші бальзами. Він ТАК зволожує волосся - це щось неймовірне. Після нього локони гладкі та дуже рівні, ніби ламіновані. Я не помітила об'єму, але Бог з ним. З мене достатньо вологи та гладкості.
Замість цих «красунчиків» у мене зараз L'Oreal Paris Elseve − Бальзам «Розкіш олій» для сухого волосся, що потребує живлення.
Крем для тіла 🤔
Fresh Juice Chocolate & Marzipan − Крем-масл о для тіла з маслом ши «Шоколад і марципан»
Сам крем дуже класний. Він добре живить і зволожує навіть дуже суху шкіру. Гарно поглинається, не залишає жирної плівки. Але шоколадом для мене тут зовсім не пахне. Тільки марципан, напевно. Не мій аромат. Більш зайшов Fresh Juice Orange & Mango. Я про нього писала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/71354/
Блиск 🤷♀️
Eveline Cosmetics OH! My Lips Lip Maximizer Bee Wenom − Блиск для губ з ефектом збільшення «Бджолина отрута»
Взяла просто з інтересу, і ціна дешева. Він лягає на губи доволі приємно, рівненько. Трохи пощипує, але це триває недовго. На деякий час губи злегка набрякають і здаються більш повними. А може, кров просто приливаэ через бджолину отруту і такий невеликий ефект відбувається.
За консистенцією блиск досить густий, за кольором - майже прозорий з крихітними блискавками всередині. Він не висушує губи, навіть добре зволожує. Загалом, продукт непоганий. Може мати місце.
Але після нього я все ж повернулася до Maybelline New York Lifter Gloss. Вони, звичайно, без збільшення губ. Але мені більш подобається, як вони виглядають/тримаються/пахнуть.
Помада для губ 💄
Revlon Ultra HD Gel Lipcolor − Помада для губ
Мені дуже сподобалися консистенція та колір. У мене № 710 - ідеальний природний відтінок губ. На перший погляд, здається, губи взагалі не пофарбовані. І просто на власному вигляді таки гарні та доглянути.
Текстура помади м’яка, вершкова, приємна. Лягає дуже рівномірно, як ніжна вуаль. Не тече, пахне не нав'язливо, якимись цукерками, але це не заважає.
Так, вона не надто стійка. Після їжі обов'язково треба оновлювати. Але цей маленький мінус перекривається всіма другими плюсами. На літо, я вважаю, ідеальний варіант, та в інший час року теж.
Упаковка - виший клас. Малювати губи так зручно, ніби таким пензликом користуєшся. Обов'язково повторю.
Зараз в мене L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense.
Крем для очей 👁️
3W Clinic Hyaluronic Eye Cream − Крем для очей з гіалуроновою кислотою
Він дуже делікатний, тонкий, майже без запаху. Добре лежить на шкірі, миттєво поглинається і поводиться гідно під макіяжем. Для вікової шкіри може йти виключно як общий догляд, але вин й оголошується лише для 18+. Я думаю, що для дівчат 18-25 буде непогано.
Весь гіалурон у складі десь на останніх місцях. Зволоження мені недостатньо (шкіра тонка, викова), навіть якщо застосовуєш три рази на день. Але навіть при такому застосуванні самого крему вистачає надовго. Зрештою, 40 мл. Для крему під очи це не просто багато, це прям сверх.
Повторювати не буду. Хочу спробувати для зволоження SKINBAR Hyaluronic Acid & Avocado Oil Eye Cream. Зараз користуюся Vichy Neovadiol Eyes&Lips.
Дезики ✨
FA Fresh & Dry Peony Sorbet − Роликовий антиперспірант «Сорбет і півонія»
Я обожнюю запах півонії. І тут він такий солодкий і свіжий водночас, мабуть, через сорбет. Добре захищає від поту навіть у найгарячіші дні.
Fa Fiji Dream − Роликовий дезодорант «Ритми островів Fiji Dream», аромат кавуна та іланг-іланга
Купила через соковитий запах. Мені подобається використовувати його, коли я залишаюсь вдома, але не хочу складних, багатосторонніх ароматів туалетної води. Дезік ідеально підходить для цього.
Замість них у мене Fa Invisible Power Deodorant − Дезодорант кульковий «М'яка Свіжість».
Чоловічий дезик 👨
Old Spice Wolfthorn Deodorant Stick − Твердий дезодорант
Old Spice у якости чоловічої серії мені дуже подобається. Wolfthorn взяла чоловікові та він був задоволений. Аромат дуже крутий. Я навіть відчуваю там якісь цитрусово-терпкі нотки. Алюмінієві солі відсутні. З усіма заявленими функціями справляється.
Замість нього зараз Old Spice Bearglove Deodorant Stick.
Зараз саме час заповняти вільні місця 😉.
Коментарі (0)