Анна Ліннік

ІІІ - частина. Порожні баночки: догляд за усмішкою

ІІІ - частина. Порожні баночки: догляд за усмішкою

1. Ополіскувач для порожнини рота з фторидом натрію, без спирту — Dontodent Total Power 10in1

Цей ополіскувач — справжня бюджетна знахідка 😻 У мене раніше був класичний варіант, а цього разу взяла для різноманіття саме цю версію — і вона мене приємно вразила.

Не містить спирту, тож не пече слизову, підходить для щоденного використання. У складі є ксилітол (другий у списку), який сприяє профілактиці карієсу, а також фторид натрію, що зміцнює емаль.

Освіжає подих, залишає приємне відчуття чистоти.

👍🏻 Оцінка: 10 з 10. Рекомендую 🔥

2. Ополіскувач для порожнини рота — Dentaid Vitis Fluor-Aid

Це вже класика у моєму догляді. Користуюсь ополіскувачами бренду Vitis багато років і можу впевнено сказати — вони працюють 🔝

У складі — фторид натрію (226 ppm) для зміцнення емалі та захисту від карієсу, без спирту, підходить навіть для чутливих ясен. Має приємний м’який смак, не сушить і не подразнює.

👍🏻 Оцінка: 10 з 10. Щиро рекомендую 💞

3. Ополіскувач для ротової порожнини — Dentica Dental Protection White Fresh

Цей ополіскувач я взяла для різноманіття, і в цілому — нормальний. Освіжає, але смак трохи хімозний, з легким ментоловим післясмаком.

У складі є PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Fluoride — тобто базовий набір, нічого особливого. Ефект звичайний, очищує та освіжає, але не “вау”.

👎🏻 Оцінка: 6 з 10. Для проби окей, але не повторю.

Це була остання частина мого догляду за усмішкою, але точно не остання порція пустих баночок 😄

Дякую за вашу активність, тепло і зворотний зв’язок — це надихає ділитися далі 💞

Всім добра та миру 🧡

30 квітня, 2025
Анна Ліннік
30 квітня, 2025