alena.rosee

Звабливі вишні у волоссі | Шампунь LEIA

Всім привіт!💕

Я люблю тестити всякі новинки для волосся, тому не змогла пройти повз лінійки LEIA зі звабливим ароматом вишень🍒

Чим сподобався шампунь та як виглядає світле волосся після дуету шампунь та бальзам - читайте та дивіться далі. 🫧

Спробувала цікавий догляд для волосся від бренду LEIA, зацікавив дизайн, аромат та взагалі обіцянки виробника.

Спочатку про шампунь

❤️Пакування:

пластиковий флакон з дозатором, при першому відкритті дозатор вискакує , тому можна бути впевненою, що до вас ніхто шампунь не пробував.

Флакон у фірмовому, бунтарському , стилі бренду.

Дозатор працює гарно.

❤️Консистенція:

по текстурі це продукт світло-жовтого кольору, має легкий перламутр.

Шампунь немов конценрований, бо навіть невеличка кількість гарно піниться, пінка густа та пружна, класно очищує волосся.

❤️Запах:

по аромату це щось по настрою з вишнями Форда: східно-гурманський, мигдалево-вишневий аромат.

Після шампуню , бальзаму та термозахисту аромат залишається на волоссі до наступного миття (мию головую раз в 2 дні).

Я, якщо чесно, трошки переживала, чи не буде аромат занадто насиченим , ні, він комфортний та приємний. 👌🏻

🌿Активні компоненти:

Натуральні ефірні олії:

Jasminum Officinale Oil (Олія жасмину) — має заспокійливі, антиоксидантні властивості.

Cedrus Atlantica Bark Oil (Кедрова олія) — зміцнює волосся, може зменшити випадіння.

Саме цей дует проедставлено виробником, як афродизіак: це такий антистресс з корисними властивостями для шкіри голови.

Продукт не містить силіноків.

🫧

А очищення дбайливе завдяки мяким ПАВам, гідролезований кератин в складі для супер еластичності волосся. 🌿

✨Ефект:

Як я писала, шампунь немов концентрований, на довге волосся я беру невелику кількість засобу, він класно піниться на ніжно очищує шкіру.

🫧

Я зазвичай роблю 2 промива, навіть при другому промиві волося відчувається очищеним, але не скрипучим.

🫧

Я далі наношу бальзам, про нього в іншому дописі розповім)))

Шампунь НЕ пересушеє волосся по довжині, кінчики акуратні та зволожені.

💕

Навіть на другий день волосся виглядає свіжим у коренів на гарним по довжині.🌿

Мені подобається блиск у волосся, воно в мене пряме, а з цими засобами виглядає ще пряміше, дуже гарно) також має приємний делікатний вишневий аромат!

🍒

Продукт сподобався, в парі з бальзамом дійсно класний ефект, я наносила ще термоспрей,тому про бальзам розповім незабаром.

Ви пробувати такі засоби?❤️

04 травня, 2025
alena.rosee
04 травня, 2025