Звабливі вишні у воло ссі | Шампунь LEIA
Ароматний. Пінний. Ніжний. 🍒
Всім привіт!💕
Я люблю тестити всякі новинки для волосся, тому не змогла пройти повз лінійки LEIA зі звабливим ароматом вишень🍒
Чим сподобався шампунь та як виглядає світле волосся після дуету шампунь та бальзам - читайте та дивіться далі. 🫧
🍒
Спробувала цікавий догляд для волосся від бренду LEIA, зацікавив дизайн, аромат та взагалі обіцянки виробника.
Спочатку про шампунь
❤️Пакування:
пластиковий флакон з дозатором, при першому відкритті дозатор вискакує , тому можна бути впевненою, що до вас ніхто шампунь не пробував.
Флакон у фірмовому, бунтарському , стилі бренду.
Дозатор працює гарно.
🍒
❤️Консистенція:
по текстурі це продукт світло-жовтого кольору, має легкий перламутр.
Шампунь немов конценрований, бо навіть невеличка кількість гарно піниться, пінка густа та пружна, класно очищує волосся.
🍒
❤️Запах:
по аромату це щось по настрою з вишнями Форда: східно-гурманський, мигдалево-вишневий аромат.
Після шампуню , бальзаму та термозахисту аромат залишається на волоссі до наступного миття (мию головую раз в 2 дні).
Я, якщо чесно, трошки переживала, чи не буде аромат занадто насиченим , ні, він комфортний та приємний. 👌🏻
🌿
🌿Активні компоненти:
Натуральні ефірні олії:
Jasminum Officinale Oil (Олія жасмину) — має заспокійливі, антиоксидантні властивості.
Cedrus Atlantica Bark Oil (Кедрова олія) — зміцнює волосся, може зменшити випадіння.
✨
Саме цей дует проедставлено виробником, як афродизіак: це такий антистресс з корисними властивостями для шкіри голови.
✨
Продукт не містить силіноків.
🫧
А очищення дбайливе завдяки мяким ПАВам, гідролезований кератин в складі для супер еластичності волосся. 🌿
🍒
✨Ефект:
Як я писала, шампунь немов концентрований, на довге волосся я беру невелику кількість засобу, він класно піниться на ніжно очищує шкіру.
🫧
Я зазвичай роблю 2 промива, навіть при другому промиві волося відчувається очищеним, але не скрипучим.
🫧
Я далі наношу бальзам, про нього в іншому дописі розповім)))
✨
Шампунь НЕ пересушеє волосся по довжині, кінчики акуратні та зволожені.
💕
Навіть на другий день волосся виглядає свіжим у коренів на гарним по довжині.🌿
Мені подобається блиск у волосся, воно в мене пряме, а з цими засобами виглядає ще пряміше, дуже гарно) також має приємний делікатний вишневий аромат!
🍒
Продукт сподобався, в парі з бальзамом дійсно класний ефект, я наносила ще термоспрей,тому про бальзам розповім незабаром.
✨
Ви пробувати такі засоби?❤️
Коментарі (0)