HEDONIC | К оли любов з першого погляду все-таки існує!
Hedonic Hollywood Call Mascara
Так тааааак… кожного разу, коли я купляю собі нову туш для вій з гарними відгуками - завжди подумки пробігає щось на кшталт: «мабуть, додам ложку дьогтю в цю бочку меду!..»😁
Ну, правда, з моїми віями складно справитись багатьом бестселлерам ринку! Повірте, у мене в прольоті була купа класних тушей, які довелося потім пороздавати знайомим🥲.
На виході я маю: тоненькі, короткі, прямі, не густі вії.
Я передати не можу, на скільки сильно я люблю термотуші! Мають суттєво більший список переваг:
✅не відбиваються на повіках в спеку;
✅на басіку можна спокійно плавати, вона не потече;
✅не подразнює чутливі очі;
✅ідеальне й легке змивання просто теплою водою.
Все це [і навіть трохи більше] є у нової туші від моїх вже таких улюблених Hedonic!
Ця чорна туш - новинка! Ті, хто користується такими термотушами точно знає, що найбільший їх недолік в тому, що вони просто фарбують вії: не отримаєте ви з термотушшю довжини, густини чи вигину. Але ця туш Hollywood Call - це абсолютний розрив шаблону серед термотушей.
З моїх мікроскопічних малюток вона робить довгі та густі вії! Такі, що ця туш підійде навіть для вечірнього макіяжу.
В один шар ця чарівна силіконова щіточка зробить довгі вії, підкреслить їх колір. Друге нанесення додасть їм густини та пропрацює ще раз довжину. Ефект просто н еймовірний! Ніяких "павучачих лапок".
Єдиний мінус для мене в щіточці. Фарбує вії вона ідеально, але на кінчиках вона трохи колюча. Але це справа звички. Змивається вона з вій не панчішками, а просто розмивається в гарячій воді, не лишаючи вам ефекту панди.
Туш - одне задоволення! Тепер однозначно мій фаворит🥰
Коментарі (0)