Hanna Domashenko

HEDONIC | Коли любов з першого погляду все-таки існує!

Так тааааак… кожного разу, коли я купляю собі нову туш для вій з гарними відгуками - завжди подумки пробігає щось на кшталт: «мабуть, додам ложку дьогтю в цю бочку меду!..»😁

Ну, правда, з моїми віями складно справитись багатьом бестселлерам ринку! Повірте, у мене в прольоті була купа класних тушей, які довелося потім пороздавати знайомим🥲.

На виході я маю: тоненькі, короткі, прямі, не густі вії.

Я передати не можу, на скільки сильно я люблю термотуші! Мають суттєво більший список переваг:

✅не відбиваються на повіках в спеку;
✅на басіку можна спокійно плавати, вона не потече;
✅не подразнює чутливі очі;
✅ідеальне й легке змивання просто теплою водою.

Все це [і навіть трохи більше] є у нової туші від моїх вже таких улюблених Hedonic!

Ця чорна туш - новинка! Ті, хто користується такими термотушами точно знає, що найбільший їх недолік в тому, що вони просто фарбують вії: не отримаєте ви з термотушшю довжини, густини чи вигину. Але ця туш Hollywood Call - це абсолютний розрив шаблону серед термотушей.

З моїх мікроскопічних малюток вона робить довгі та густі вії! Такі, що ця туш підійде навіть для вечірнього макіяжу.

В один шар ця чарівна силіконова щіточка зробить довгі вії, підкреслить їх колір. Друге нанесення додасть їм густини та пропрацює ще раз довжину. Ефект просто неймовірний! Ніяких "павучачих лапок".

Єдиний мінус для мене в щіточці. Фарбує вії вона ідеально, але на кінчиках вона трохи колюча. Але це справа звички. Змивається вона з вій не панчішками, а просто розмивається в гарячій воді, не лишаючи вам ефекту панди.

Туш - одне задоволення! Тепер однозначно мій фаворит🥰

07 травня, 2025
Hanna Domashenko
07 травня, 2025