Stassyababy

Declare Nutrilipid Wrinkle Diminish Eye Treatment

Я довго шукала засіб, який не просто зволожує, а реально працює з мімічними зморшками. У мене активна міміка — я багато посміхаюсь, жмурюся, тому «гусячі лапки» вже помітні. І Declare став кремом, до якого рука тягнеться щодня.

Чому я його полюбила :

Текстура: гелеподібна, біла, легка. Крем немов тане на шкірі.

Упаковка: стильна, скляна, з золотою лінією та надписами— виглядає як люкс.✨

Фішка: я зберігаю його в холодильнику — холодний крем ще приємніший і знімає набряки.😉

Результат після тижня використання:

Погляд став свіжішим, шкіра навколо очей — більш пружна, ніжна і зволожена. Мімічні зморшки стали менш помітні, а колір шкіри — рівніший. Вранці — менше набряків.

Що всередині крему під очі і що насправді працює?

Зволожуючі компоненти, гіалуронова кислота, рослинні екстракти, пептиди та навіть цераміди — усе це працює разом, щоб створити потужний захисний бар’єр, глибоко живити шкіру і поступово зменшувати прояви вікових змін.

А тепер детальніше про ті інгредієнти, які справді дають ефект:

Пептиди (Matrixyl) — стимулюють синтез колагену, розгладжують мімічні зморшки, роблять шкіру більш щільною та пружною.

Гіалуронова кислота — зволожує на глибокому рівні, утримує воду в клітинах і пом’якшує шкіру.

Цераміди — відновлюють природний ліпідний бар’єр, допомагають зберігати вологу, зменшують сухість і чутливість.

Водорості та екстракт сої — потужні антиоксиданти, які тонізують, покращують мікроциркуляцію та зменшують набряки.

Алое вера — заспокоює, знімає подразнення, дарує комфорт і м’якість.

Ці інгредієнти працюють у тандемі, щоб зробити шкіру навколо очей зволоженою, гладенькою, підтягнутою та захищеною.

Ідеальний варіант, якщо:

✨• маєш чутливу шкіру

✨• вже помічаєш перші зморшки

✨• любиш комфортні текстури без липкості

✨• цінуєш гарний склад і естетику

Declare — це про турботу, про красу без зайвого, про відчуття впевненості зранку, коли дивишся в дзеркало.

Зберігай собі, якщо давно шукаєш хороший крем під очі, який реально працює.

09 травня, 2025
Stassyababy
09 травня, 2025