krislemly

Маска для волосся яка працює, але не завжди🙃

Маска для волосся яка працює, але не завжди🙃

Привіт-привіт!)

Сьогодні, поговоримо трішки про догляд за волоссям. Розкажу про масочку, яка довгий час була дуже популярна та займала місце у вашій кімнаті у багатьох дічаток. Отже,

Ціна: 150 грн.

Об’єм: 1000ml.

Пакування: величезна банка маски з захисним клапаном та кришечкою. Зручно нею користуватись, без шансу зламати нігті, як з деякими іншими.

Аромат: ооо, його я впізнаю з тисячі, пахне чимось східним, пряним, важким.

Колір: жовтенький.

Текстура: дуже густа, плотна, трішки жирна. По волоссю розпріділяється легко і так само легко змивається.

Коротко про моє волосся: я натуральна білявка, волосся довге, по пояс, доволі густе, не пошкоджене але іноді виглядає тьмяно.

Від маски я завжди очікую: щоб вона не перевантажувала волосся, гарно зволожувала, полегшувала розчісування,

згладжувала та додавала блиску.

Як я її використовую:

По перше наношу тільки раз-два на тиждень, не більше, тому що чим частіше я її наношу тим гірше вона працює. Наношу на вимите волосся, яке гарно просушую рушником, рівномірно розприділяю за допомогою грибінця, маску не жалкую.

Результат:

Ще під час змивання маски відчувається, яке гладеньке та візуально ідеально виглядає (заслуга силікону). Легко розплутуються навіть у мокрому стані. Після маски волосся насичене, блискуче, лежать одним полотном, важке, кінчики гарно вкладені один до одного, не топорщатся в різні сторони.

Підсумовуючи, рекомендую спробувати, маска хороша, але зверніть увагу, що не потрібно нею користуватись занадто часто, по моїм відчуттям волосся до неї швидко звикає і результат вже не такий помітний.