Annett

L'Oreal Paris Elseve Shampoo "Цінність 3 глин"

L'Oreal Paris Elseve Shampoo "Цінність 3 глин"

Це був мій улюблений шампунь у шкільні та студентські роки. Взагалі багато шампунів з лінійки Elseve тоді були улюбленими, але цим користувалася найчастіше. Тому і вирішила зараз знову його спробувати. Бюджетні засоби для волосся від L'Oreal завжди були популярні. У ті часи я б описала своє волосся саме так, як зазначено на пляшечці - нормальне волоссся, схильне до жирності біля коренів. Але зараз я розумію, що мої кінчики досить сухі і потребують окремої уваги. Тож підійде цей шампунь для мене зараз? Давайте розбиратися :)

Пакування, як на мене, дуже зручне. Висока пляшечка об'ємом 400ml напівпрозора, в ній видно скільки шампуню залишилось. Кришечка фліп-топ гарно дозує і легко знімається щоб промити пляшку перед утилізацією.

Сам шампунь кремоподібний білого кольору (хоча раніше мені чомусь здавалося, що у нього колір такий самий як у його пляшечки). Аромат приємний, може триматися на волоссі до доби.

У складі заявлені три глини - зелена, біла і блакитна. Саме вони відповідають за зменшення жирності голови.

Шампунь супер добре піниться - це і не дивно, бо у складі присутні сульфати.

Промиває волосся до скрипу. І я дійсно з ним можу мити голову раз на 3-4 дні. Завдяки великому піноутворенню і досить рідкому використанню, шампунь дуже економний і його може вистачити на півроку.

Але все таки у нього є суттєве "Але". Він пересушує кінчики і з ним волосся дуже плутається. Без використання гарної зволожувальної маски чи бальзаму ним користуватися неможливо.

Це чудовий варіант шампуню, коли ти знаєш, що не зможеш декілька днів помити голову - він допоможе зберегти свіжість на тривалий час. Але я б ним не користувалася на постіній основі, або чередувала його зі зволожувальним шампунем, бо є ризик пересушити довжину.

А взагалі, для своєї цінової категерої це непоганий варіант. І для тих, у кого волосся досить жирне по всій довжині - це взагалі топ.

05 липня, 2025
Annett
05 липня, 2025