Парфумований кр ем для рук | Joko Blend Spicy Vetiver Hand Cream.
Якщо я десь бачу позначку "парфумовано", то мені це потрібно 🌿
Я вже маю два засоби від цього бренду з точно таким ароматом..і я в захваті) від лосьйону взагалі не відліпаю 🍋🟩
Почитати можна тут: https://club.makeup.com.ua/post/78475/
В колекції маю і крем для рук 🌿
Боже, цей аромат..ви просто маєте його спробувати!
Цей крем створено для щоденного догляду за шкірою рук, особливо в періоди сухості та стресу шкіри. Він не тільки інтенсивно зволожує, а й залишає на шкірі вишуканий шлейф парфумованого аромату, перетворюючи звичайний догляд у маленький ритуал насолоди ✨️
Пакування, консистенція, аромат.
Крем представлений у стильній тубі з лаконічним дизайном 🌿 компактно, зручно носити з собою. Взагалі упаковка дуже гарна і придатна навіть для подарунка) колір просто чудовий..всі ці деталі в житті виглядають ще краще.
Коробка має чорну стрічку у вигляді "петлі") я взагалі не знаю де ще можна знайти таке гарне пакування з таким чудовим продуктом..по такій демократичній ціні.
Дуже радію що це наш український виробник 💚
Консистенція тут середньої густоти, крем легко розподіляється, швидко вбирається, не залишаючи липкості чи жирної плівки.
Той самий випадок коли наніс засіб на руки і можна далі займатися справами)
Дія після використання.
- Миттєве зволоження
- Шкіра стає м’якою, гладенькою
- Зникає відчуття сухості та стягнутості
- Аромат залишається на руках до кількох годин
Ну і аромат тут головна "родзинка".
Він пряний, глибокий, з нотками ветиверу, легкою димністю та делікатною деревністю. Просто розкішний..нагадує нішеві парфуми 🌿 підійде тим, хто любить несподівані і складні композиції.
Висновок та рекомендація 🐠
Joko Blend Spicy Vetiver 🌿 це не просто крем для рук, а стильний аксесуар для тих, хто любить догляд з характером. Ідеальний для будь якого періоду, чудово підійде після частого миття рук.
Рекомендую всім, хто цінує не лише ефективність, а й атмосферність у щоденних продуктах. Також ще раз хочу зробити акцент що це чудова ідея для подарунка)
✨ Особливо сподобається тим, хто полюбляє унісекс аромати, ніжність без нудьги та догляд з індивідуальністю.
Моя оцінка 10/10, дуже рада знайомству.
Коментарі (0)