Junybeautyspace

Тренди дитячої моди

Тренди дитячої моди
Тренди дитячої моди
Тренди дитячої моди

Тенденції дитячої моди

Які зачіски в тренді у 2023 році? Що точно сподобається вашій дитині? Ми дамо вам відповідь!)

1.Кольорові пасма та тимчасові фарбування

Зараз найпопулярнішим запитом у підлітків як у дівчаток так і у хлопчиків є зміна природнього кольору на яскравий. У топі зараз фіолетовий,блакитний,рожевий,зелений та червоний. Батькі не лякайтесь, це-нормально! Тенденції завдають соціальні мережі, а особливо тік ток та інстаграм. Так як псувати волосся дитині дорослою фарбою не найкращий вихід,треба шукати спецільні засоби які розроблені для дітей,або тимчасового фарбування. Змиваються вони у середньому через 5 миттів волосся,та не руйнують його структуру. Тому ми вважаємо,що не треба забороняти дитині проявляти себе як особистість та надати простір для уяви.

2.Кольорові пір'я

Це підходіть для тих хто не готовий на фарбування, але чогось яскравого все ж таки хочется додати до свого образу,або поексперементувати чи готові ви або ваша дитина до чогось незвичного та кольорового у зачісці. Пір'ячко носиться мінімум тиждень,або за бажанням може триматися до місяця. Вони гіпоалергенні та ніяк не зашкодять здоровью дитини.

3.Коси з пірсингом

Зараз це один з найпопулярніших трендів, пірсінг мається на увазі спеціальні кільця які додають на коси. Кільця можуть бути золотими,срібними,мідними та будь якого розміру в залежності від об'ємукоси. На кільця можно додати будь-які фігурки або бусинки. Зняти пірсинг дуже просто,без додаткових зусиль. В середньому така зачіска може триматися близько тижня. В наступне плетіння ви можете викорастати тіж самі кільця. Спати ця зачіска не заважає.

Тренди дитячої моди
Junybeautyspace
3
Підписники
0