Оліч

Hourglass Ambient Lighting Edit палетка для обличча

Бачила палетки для обличча Hourglass у різних блогерів, і мені дуже подобався дизайн і ефект, круто що в однїй палетці є майже все необхідне.

Всі співають оди пудрам Hourglass, кажуть що вони роблять магію, шкіра з ними виглядає чарівно: здоровою, гладенькою, сяючою і доглянутою.

Цього року вийшли лімітовані палетки, 3 відтінки з прінтами різних тварин, що знаходяться під загрозою вимирання. 5€ з кожної палетки йде в фонди, що допомагають тваринам. Це був ще один привід підтримати бренд і придбати собі цей продукт. В наявності не було вже версії з бронзером, тож я взяла те що було для світлої шкіри.

В палетці є дві фінішні пудри, одна сяюча пудра (я просто змішую пензликом всі три), два відтінки матових рум'як та один відтінок хайлайтеру (щось між золотистим та шампанью). Відтінки підписані на картинці нижче:

Упакування безумовно клас! Металева коробка на магніті, велике дзеркало, якісний малюнок метеликів, все дуже красиво.

Пудри - звісно не чекайте чудес. Так, вони гарненькі, є дуже дрібні блисточки, гарно лягає. Нууу і все) Звісно вони приємніші за дешеві пудри типу ламель, але вони в 10 разів дорожчі, як інакше?

Рум'яна - пігментовані, гарно наносяться та тушуються. Виглядає натурально на обличчі тому що немає блискіток, тримаються на шкірі непогано, боялася що занадто яскраві кольори, але все добре, можна зробити легкий колір, а можна більш яскравий. Впевнена можна знайти заміну при бажанні.

Хайлайтерами я майже не користуюся, але можу сказати, що він красивий. Дуже дрібний помол, майже металевий блиск на свотчах пальцем, сатинова текстура. Думаю я частіше буду користуватися як тінями.

Свотчі та відео палетки нижче.

Ціна в Україні від 3600 до 4500. За такі гроші я б не купувала. Я купила на офіційному сайті зі знижкою за 2800 плюс с подарунок йшла міні-версія консилеру, що мені здалося привабливою пропозицією.

Висновок - не чекайте чудес. Продукт гарний і якісний, тримається на обличчі добре, виглядає натурально, зручний в використанні і естетичний, але коли чуєте байки, що ви себе не впізнаєте і тд - то брехня))

24 квітня, 2023
Оліч
24 квітня, 2023