догляд з вітаміном С
мої враження після тестування
Привіт!
По-перше, дуже хочеться подякувати makeup за цей прекрасний бокс, за можливість протестувати щось нове та поділитись своєю думкою з іншими.
По-друге, важаю за потрібне, одразу написати, що я маю нормальну шкіру (в холодну пору - схильну до сухості), проблемну, з розширеними порами, чорними цятками та не чутливу. Тож, пишу саме за свій досвід використання, саме на своїй шкірі 🙌🏼
Протягом всього періоду тестування боксу (6 днів), я не використовувала додаткові засоби догляду за обличчям, окрім своїх тонера та крему під очі. Хотілось якомога краще «зрозуміти» кожен засіб, побачити його дію або ж навпаки.
Також, маю зазначити, що я взагалі не спеціаліст у складах. Тому, на цьому зупинятись не буду. Тут будуть лише мої враження, фото до/після та висновки.
гель для вмивання
Для мене це досить комфортний та приємний гель. Сухості від нього не помітила. Має приємний цитрусовий запах: не різкий та не хімозний, як на мене. Але зверніть на це увагу, якщо не «товаришуєте» з ароматизованими засобами. Дуже добре піниться: я спочатку руками утворюю піну, а потім уже наношу спінений гель на обличчя. Гарно очищає.
Мені сподобався. Та чи підійшов він для моєї шкіри? Поки що не зрозуміло, буду тестити ще.