Відгуки про Сяйний бальзам для губ
Так як мені було потрібно зробити замовлення через деякі обов'язкові позиції, не могла знов оминути WB. Але в своє виправдання скажу, що я продала свої повноформатні YSL Black Opium Neon, тому хотілось ще до кінця зими протягнути на солодких ароматах-пробниках, бо на весну я уже запаслась.А по стандарту взяла:1. Бритви для обличчя Real Techniques - після відгуку @A. (не можу відмітити, але ось її огляд: https://club.makeup.com.ua/post/38160/) довго висіли в обраному, але нарешті взяла, бо інші методи видалення волосся як віск чи пінцетом не витримую, а тим більше лишає подразнення та маленькі прищики.2. Пучкова щітка для зубів Edel+White з насадками - за весь час не знайшла ідеальної, тому постійно перебираю, надіюсь ці підійдуть.3. Бальзами Mermade Kyivsky Tort - набрала для подружки, яка має приїхати з-за кордону, бо вона фанат київсього торту)))4. Маска Medi-Peel - дівчата alena.rosee та Yana__matviets так її хвалили, що побачивши її в наявності, не пройшла повз)5. Тонер-педи для сяйва шкіри Needly - знов дякую Yana__matviets )А у Wonder Bundle обрала:- Burberry Goddess - мені здається можу назвати це ароматом 2024 року, стільки схвальних відгуків на нього, і хочу провести з ним залишок зими.- Boss The Scent For Her та..- ..Police Potion For Her - ну тут Spodobaieva Maryna зробила на мене свій вплив, і тому дякую)))- Furla Autentica - зі всієї колекції манив найбільше, бо мене пробило на аромат конвалії, шукаю всюди.- Сироватка з вітаміном C Skin&Lab - буду пробувати, бо думаю вписати в рутину в теплу пору. А також окрім замовлення на мейкапі, взяла позиції, які давно хотіла спробувати:1. Шампунь Insight Volumizing - мене можна назвати місцевим амбасадором цих шампунів тут, бо я їх обожнюю. Вони на м'яких ПАР, при цьому чудово піняться, густі, і економні у використанні. Саме цей не пробувала, тому поділюсь.2. Мініатюра Loewe Aire Sutileza - полювала за ними так довго, бо ціна на них висока, і тут побачила брендову мініатюрку, і побігла замовляти. Вони такі як я уявляла, тому це буде мій №1 аромат на весну - мікс груші, конвалії, магнолії та цитрусів.3. Etat Libre d'Orange Don't Get Me Wrong Baby, YES I DO - не повірите, знов конвалія. Дякую saybeautyk за огляди офлайн 🤍4. І в подарунок - Versace Yellow Diamond Intense - дуже приємний солодкий квітковий з легенькою кислинкою. Не дуже люблю саме класичний Bright Crystal, бо моя сусідка по кімнаті колись виливала на себе півбанки, і тому здивувалась, що сподобалась інша версія - проте вони не мають нічого спільного.Все, тепер я точно зав'язую з парфумами до осені 😂 Бо там як завжди мене пробиває на щось гурманське, з яким мені важко вгодити.Щось знайоме для вас? На що було б цікаво побачити огляд?) Думаю зробити підбірку весняних ароматів від себе і заодно про них розказати)