Відгуки про Clarins Lip Comfort Oil
12 моїх б'юті-смаколиків на святковому столі. Обрати улюбленців було легко: деякі з'явилися в цьому році, деякі зі мною із року в рік.Для волосся:1. Маска для ламінування волосся L’Oréal Elseve Glycolic Gloss - розкішний бальзам, рівень проф.дргляду, волосся гладеньке, як після прасочки.2. Олійка з чорним кмином від СHI - мега поживна, найкраща для мого пористого та густого волосся. 3. Відновлювальна олійка MoroccanOil - відкриття останніх тижнів, поділяє перше місце з CHI в моєму рейтингу олійок для волосся. Декоративна косметика:4. Туш L'Oreal Panorama - цьогорічна новинка, найкраща зі всіх, що випускав бренд останні роки.5. Туш Lancome Idole - не одразу зрозуміла, але тепер рука постійно до неї тягнеться.6. Олійка для губ Clarins - просто найкраща, постійно на повторі.7. Тональний Lancome Miracle - теж саме.8. Олівець для брів Maybelline - в цьому році з'явився відтінок Ash Brown, і все, інші олівці для мене припинили існування.9. Помада NYX Soft Matte - найкомфортніша матова помада, яку я зустрічала.Парфюми:10. Frosty Berry & Bliss Cake від Fantasy Community Perfumes - мій фаворит року. 11. Goddess Intense Burberry - вражена красою цього парфюма, справжнє рідке золото.Рятівник12. La Roche-Posay Cicaplast - крем, який використовується в екстреній ситуації (подразнення, алергічні реакції, опіки, для загоєння прорізів, при укусах комах, відновлення після пілінгів). Засіб, що зі мною вже багато років. Всім щасливого Різдва! ✨️ Нехай в кожному домі буде радість та затишок! Нехай кожне серце сповниться добром та любов'ю!❤️ Рік вже майже минув, тож час побачити що останнім в цьому році потрапило до моєї косметички. І це 5рка засобів для макіяжу, яка легко зробить ваш святковий образ більш святковим ну або червоним. Clarins Lip Comfort Oil у відтінку 03 Cherry. Напівпрозорий червоний відтінок, який не тільки робить ваші губи більш соковитими, а й гарно так зволожує. Навіть такій людині як я, в якої 99% косметики - бюджет, дуже хотілось спробувати саме цю олійку. Цей засіб майже бестеллер, а може і не майже. Сlarins lip perfector у відтінку 18 Intense Garnet. По відтінку - мій фаворит.Ну тут одразу читається моя любов до готичних романів, бо це просто неймовірно привабливий вишневий відтінок ( щось навіть більше до гранату). На губах я цю красу поки ще не тестувала, але це не на довго. Clarins Joli Rouge Velvet Matte Lipstick. Ще одна червона красуня, з солодким ніжним ароматом, доєдналась до моїх помад. Відтінок 754 - Deep RedClarins Lash & Brow Double Fix Mascara Top. Подібні засоби я раніше не дуже розуміла, але потім як зрозуміла 😂 Це для мене більш ідеальний варіант, бо інколи формули водостійких тушей, дивно виглядають на віях, а тут - використовуєш улюблену і перекриваєш цим диво засобом. Ну і певна річ можна використовувати як гель для брів (більшість мабуть так і робить)Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Цей засіб викликає більше всього інтересу. Чому ? Тому що він обіцяє ідеальний рел'єф, що зробить макіяж більш бездоганим. Що таке пори ? Ви забудете про це слово з цим кремом. Але не точно - не тестувала ще))) ✨ Нехай ваш Новий рік і Різдво будуть сповнені краси, сяйва та чарівності! ✨А тепер ділюся своєю думкою про улюблені косметичні засоби, які допоможуть створити неперевершений образ для будь-якого свята:1️⃣ Paese рисова пудраЦе знахідка для тих, хто любить матовий, але при цьому натуральний фініш. Пудра ідеально фіксує макіяж, не пересушуючи шкіру. Легка текстура робить її невідчутною на обличчі, а рисова основа добре абсорбує жирний блиск. До речі, ця пудра підходить для схильної до недосконалостей шкіри😉2️⃣ Maybelline Sky High тушТуш просто мрія! Вона додає віям довжини та об’єму, при цьому не утворює грудочок. Зручна щіточка дозволяє фарбувати навіть найкоротші вії. Вона ідеально підходить для денного та вечірнього макіяжу.3️⃣ Clarins олія для губЦей засіб поєднує в собі догляд і красу. Олія зволожує губи, надає їм блиск і підкреслює природний колір. До того ж, вона дуже приємна у використанні, не липка і довго тримається.4️⃣ Lamel Blush рум’янаРум’яна від Lamel приємно здивували своїм пігментом і шовковистою текстурою. Вони легко розтушовуються, додаючи обличчю свіжий вигляд. Відтінок виглядає натурально і підходить майже всім.5️⃣ Clinique Black Honey бальзам для губЦей культовий бальзам - справжній мастхев! Його універсальний відтінок підлаштовується під природний тон губ і додає їм насиченості. Окрім цього, він зволожує і пом’якшує шкіру губ.6️⃣ Catrice Scandalous 030 помадаПомада має гарний насичений відтінок, ідеальний для яскравого акценту в макіяжі. Вона не сушить губи, рівномірно наноситься та досить стійка.7️⃣ Purito 21 тональна основаЦе чудовий варіант для тих, хто шукає натуральний і зволожуючий тональний засіб. Він має середнє покриття, яке вирівнює тон і виглядає максимально природно. Підходить для чутливої і схильної до недосконалостей шкіри.8️⃣ L’oreal Infallible консилерІдеальний консилер для маскування недоліків і висвітлення під очима. Він забезпечує високу пігментацію, довго тримається та не скочується в зморшках.9️⃣ Lamel Selflove 402 тініПалетка тіней має гармонійні відтінки, які легко комбінуються. Вони добре пігментовані, не осипаються і підходять як для денного, так і для вечірнього макіяжу. За таку ціну це просто скарб! В ній є ВСЕ! Блискітки просто чарівні і дууууже пігментовані!🔟 Maybelline блиск для губ 008Блиск додає губам розкішного сяйва і робить їх візуально об’ємнішими. Легка текстура, приємний аромат і комфортне нанесення — це те, що мене приваблює.11 - Lamel BB Contour 401 taupeІдеальний продукт для контурингу! Відтінок taupe виглядає дуже природно, підходить для скульптурування обличчя без різких ліній. Легка кремова текстура добре розтушовується. Ну і звісно вистачає контурингу дуже надовго, адже для одного макіяжу потрібно зовсім трошки продукту!12 - Lamel BB HighlighterЦей хайлайтер додає обличчю свіжого сяйва. Він має делікатний блиск, який гарно виглядає на шкірі. 🎄 Нехай ваша косметичка у 2025 році поповниться лише найкращими засобами, а ви завжди почуваєтеся впевнено та чарівно!