Мій великий допис про манікюр :)

Моя історія манікюру почалась ще у далекому 2016, коли я вперше у житті зробила манікюр, а потім на довгі роки мала проблеми зі здоров'ям. :( Але цей допис має бути позитивним? Чи не так? :) Я постараюсь писати лише позитивні сторони. ;)

Вже після народження дитини я вирішила взятись за свої нігті. І я, була б не я, якби не спробувала робити собі сама намікюр. Яка ж це була помилка всього життя.

Лаки з Aliexpress, лампа і все решту. У результаті, затікші нігті, котрі тримались від сили 2-3 дні, а потім просто відходили і все. Навіть нарощені. ;) Але я думаю, у житті кожної жінки має бути такий етап, поки вона не ''дозріє'' до майстра, або не підбере собі правильні матеріали.

От я після невдалих спроб зробити ХОЧ ЩОСЬ путнє вирішила таки піти у салон краси і зробити манікбр у спеціаліста. Пішла. Зроюбила. Все сподобалось.

Але от після кількох разів такого ''походу'' у мене почались відслоюватись нігті, відходити від нігтьової пластини і я вже потім дізналась, що це був славнозвісний оніхолізис. :(

Звідки я його взяла? Не знаю.....Але він повторювався після кожного походу і ставав більший і більший. Тому я мусила зняти гель-лак і просто ходити без нього. :(

Так тривало більше ніж пів року, лікування, засоби різні, спилювання ''під нуль'' і все, що тільки можна уявити. І я НАРЕШТІ побачила красиві і чисті нігті. Це було спасіння!

Але подруги, сусідки і всі навколо ходили з гарним манікюром, а я, як лох, з 'голими'. Тому я вирішила таки знайти майстра, котрий би робив гарно і МОЖЛИВО без такого ''щастя''. Але мої пошуки були марні...

До кого б не прийшла, нігті то тримались 1 тиждень і самі відвалювались, то знову появлявся оніхолізис... :(

Я вже настільки розчарувалась і просто сиділа одного вечора і плакала, адже прекрасно розуміла, що це таки проблема моя у нігтях, а не у майстрах... :( Я дуже переживала по цьому приводу і взагалі мені було важко з цим змиритись....:( Я обожгнюю манікюр і сама собі все життя його робила, а тут така халепа... :(

Я вже намагалась не концентруватись на поганому, але красиві манікюри жінок і дівчат ''кидались'' мені у очі і я просто ридала у душі.

Аж поки я не пішла до однієї дівчинки. Вона зробила мені манікюр на дн і я проносила його 3 тижні! Для мене це був ШАЛЕНИЙ ПРОГРЕС! :) Потім я пішла знову і знову все добре. Ні оніхолізису, ні відшарувань, ні перепилів, ні опіків, як потім виявилось, через що у мене був оніхолізис....

І ось, ЩАСЛИВИЙ КІНЕЦЬ історії. :) Я зараз роблю у свого майстра манікюр вже майже рік без перерв і просто кайфую! Мої нігті ніколи такі красиві ще не були і основне ЗДОРОВІ!

Фото всі зроблені мною відразу після манікюру, тут є і DNK (обожнюю їх) і гелі різні, а останнє фото це Luna від А.Котенко. ONE LOVE!

Дорогі дівчатка, шукайте свого майстра, любіть себе і не думайте, що ви якісь не такі! Я робила манікюри і більше ніж за 1000грн, а від них були проблеми! Це зовсім не показник!

Тому всім гарних нігтів! :) І дякую, тому, хто дочитав мій монолог. ;)