РОБИМО ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ ТА БРІВ ВДОМА
і що з цього вийшло?
Більше 3 років тому я працювала майстором з ламінування вій, а дівчинка в мене на роботі раніше працювала бровістом. Тому домовитися зробити одна одній, вона мені брови, я їй вії.
РОБИМО БРОВИ + результат
Брови це я робила в друге, але першого разу вони протрималися рівно два дні слухняними, бо майстер тоді дуже мало часу тримала склади на моїх жортских волосках.
Цей бренд був новим,як для мене так і для колеги ми на ньому ніколи раніше не працювали, тому все робили чітко по інструкції.
Як робили покроково?
- Перший склад ми тримали 11 хвилин та витерли сухим ватним диском.
- Другий склад 10 хвилин та витерли вологим ватним диском, змоченим у звичайній воді.
- Далі можна було пофарбувати, але в мене і так темні брови, тому я тільки працювала над слухнянястю волосків.
- І в кінці нанесли Третій склад, це просто олійка для зволоження волосків, яка не змивається.
Під час роботи з першим та другим складом колега наносила мені на брови плівку, але про це в інструкції нічого не вказано, тому я думаю можна і без неї взагалі.
Подивившися як просто можна зробити навіть самій собі, я зрозуміла, що наступного разу буду вже сама пробувати робити брівки. Бо навіть після того,як ми зробили брови і вії в пакетиках ще залишилися продукти.
А також на 1 фото можна помітити, що саме ми використовували в процесі:
- мікростіки, але їх можна замінити і на звичайну вушну паличку або на пензлик
- щіточка для прочісування
- склади
- і ще кілька ватних дисків
- плівка за бажанням
Як вам результат на брівках?
РОБИМО ВІЇ + результат
Колега кілька місяців тому зняла нарощені вії, тому волосся мало і воно досить коротке та місцями були залисини, але вона хотіла трішки розкрити погляд.
Як робили покроково?
- Спочатку на очищену шкіру повік приклеїли валік та очищенні вії виклали на ньому за допомогою спеціального клею.
- Перший склад ми тримали 8 хвилин та витерли сухою ватною паличкою.
- Другий склад 7 хвилин та витерли вологою ватною паличкою, змоченим у звичайній воді.
- Далі можна було пофарбувати, але в нас не було чорної фарби, а колега сказала, що і так буде фарбувати вії тушью, то ми пропуслили цей крок.
- І в кінці нанесли Третій склад, це просто олійка для зволоження волосків, яка не змивається.
Погляд став більш виразнішим, а війки більш помітними.
А також на 1 фото можна помітити, що саме ми використовували в процесі:
- мікростіки, але їх можна замінити і на звичайну вушну паличку або на пензлик
- аплікатори для ламінування вій
- склади
- і ще кілька вушних паличок
- валіки
Як вам результат на війках?