krutoguuz

РОБИМО ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ ТА БРІВ ВДОМА

Більше 3 років тому я працювала майстором з ламінування вій, а дівчинка в мене на роботі раніше працювала бровістом. Тому домовитися зробити одна одній, вона мені брови, я їй вії.

Брови це я робила в друге, але першого разу вони протрималися рівно два дні слухняними, бо майстер тоді дуже мало часу тримала склади на моїх жортских волосках.

Цей бренд був новим,як для мене так і для колеги ми на ньому ніколи раніше не працювали, тому все робили чітко по інструкції.

Як робили покроково?

1. Перший склад ми тримали 11 хвилин та витерли сухим ватним диском.
  2. Другий склад 10 хвилин та витерли вологим ватним диском, змоченим у звичайній воді.
  3. Далі можна було пофарбувати, але в мене і так темні брови, тому я тільки працювала над слухнянястю волосків.
  4. І в кінці нанесли Третій склад, це просто олійка для зволоження волосків, яка не змивається.

Під час роботи з першим та другим складом колега наносила мені на брови плівку, але про це в інструкції нічого не вказано, тому я думаю можна і без неї взагалі.

Подивившися як просто можна зробити навіть самій собі, я зрозуміла, що наступного разу буду вже сама пробувати робити брівки. Бо навіть після того,як ми зробили брови і вії в пакетиках ще залишилися продукти.

А також на 1 фото можна помітити, що саме ми використовували в процесі:

• мікростіки, але їх можна замінити і на звичайну вушну паличку або на пензлик
  • щіточка для прочісування
  • склади
  • і ще кілька ватних дисків
  • плівка за бажанням

Як вам результат на брівках?

Колега кілька місяців тому зняла нарощені вії, тому волосся мало і воно досить коротке та місцями були залисини, але вона хотіла трішки розкрити погляд.

Як робили покроково?

1. Спочатку на очищену шкіру повік приклеїли валік та очищенні вії виклали на ньому за допомогою спеціального клею.
  2. Перший склад ми тримали 8 хвилин та витерли сухою ватною паличкою.
  3. Другий склад 7 хвилин та витерли вологою ватною паличкою, змоченим у звичайній воді.
  4. Далі можна було пофарбувати, але в нас не було чорної фарби, а колега сказала, що і так буде фарбувати вії тушью, то ми пропуслили цей крок.
  5. І в кінці нанесли Третій склад, це просто олійка для зволоження волосків, яка не змивається.

Погляд став більш виразнішим, а війки більш помітними.

А також на 1 фото можна помітити, що саме ми використовували в процесі:

• мікростіки, але їх можна замінити і на звичайну вушну паличку або на пензлик
  • аплікатори для ламінування вій
  • склади
  • і ще кілька вушних паличок
  • валіки

Як вам результат на війках?

На фото вже відкриті пакетики і можна помітити, яку малесеньку дирочку я їм роблю, щоб не видавлювалося багато засобу, а також, щоб зменшити котакт з повітрям.

Особисто мені результати сподобалися, а ще хочу відмітити, що бренду не такі різкі аромати складів, що є великим плюсом. Бо деякі бренди на яких я працювала раніше мали дуже їдкі аромати, наприклад протухлих яєць((( А третій склад взаглі пахне вишенькою, а це моя любов!

Тож щиро раджу спробувати або для домашнього викоритання або ж для роботи.

24 жовтня, 2024
krutoguuz
24 жовтня, 2024