getejra

Рідкий шовк - це про флюїд для волосся

Інтенсивний комплекс з рідким шовком, олією жожоба, протеїнами пшениці, провітамінами В5 та екстрактом орхідеї. Це останній етап в догляді за волоссям після сушки - тобто незмивашка. В ідеалі потрібно використовувати в догляді весь комплекс від LUM, але я вирішила почати своє знайомство з кількох продуктів і потім продовжу з іншими.

Призначення саме цього продукту: відновлення, для легкого розчісування волосся, живлення, зволоження, зміцнення

Баночка трішки відрізняється від тієї, що вказана на листівці - там дозатор-помпа, а тут піпетка. Мені не принципово, але якщо вам цей момент важливий - уточніть цю інформацію у виробника перед замовленням.

Це важкий якісний та міцний скляний матовий флакончик з дуже красивим дизайном чорно-мідного кольору, об'ємом 30 мл. Для такого засобу цієї кількості більше ніж достатньо - розхід мінімальний.

Сама рідина прозора, дуже густа та візуально гелево-силіконіста. Аромат неймовірний, схожий на парфуми, я інколи просто відкриваю баночку, щоб понюхати його 🙈

Я наношу трішки засобу на долоні, та активно розтираю його. після чого наношу флюїд переважно на кінчики волосся. Залишки продукту розподіляю рівномірно по всій довжині волосся, відступивши від коренів. І далі починається магія: спочатку волосся виглядає обтяженим та липкуватим, а потім він дійсно наче тане і всотується в волосся, через 15-20 хвилин не залишається жодного сліду засобу, а волосся виглядає доглянуто та красиво!

Завдяки його експрес-дії навіть посічені кінчики та тьмяний колір набувають охайного, блискучого, еластичного вигляду вже після першого застосування. Неймовірна гладкість та шовковистість, волосся стає максимально слухняним і легким в розчісуванні та укладанні.

про пілінг розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/58723/

04 грудня, 2024
getejra
04 грудня, 2024