Відгуки про La Rive Her Choice
Парфуми від La Rive стали для мене відкриттям у бюджетній парфюмерії. А саме через великий вибір, доступність та схожість з відомими брендами. Раніше я користувалася такими парфумами і не знала, що це аналоги відомих брендів, але насправді вони схожі не тільки ароматом, а й трішки упакуванням. Я вирішила зробити маленьку шпаргалку для зручності. Тож зустрічайте, відомі парфуми та їх аналоги від La Rive.La Rive She Is Mine- Yves Saint Laurent Mon ParisLa Rive Donna La Rive - D&G Light BlueLa Rive La Rive woman - Lacoste Pour Femme La Rive Aqua Bella - Armani Acqua di Gioia.La Rive Her Choice - Аrmani My Way intenseLa Rive Cute Woman - ChloeLa Rive Cash Woman - Lady Million Paco RabanneLa Rive Love Dance - Escada sunset hitLa Rive Beauty Swarovski - D&G the oneLa Rive Madame Isabelle - Chanel Coco Mademoiselle intenseLa Rive Miss Dream - Carolina Herrera Good GirlLa Rive Woman In - Armani SiLa Rive Queen of Life - Lancome La Vie Est BelleLa Rive Taste Of Kiss - Lancome La Nuit Tresor /Armand Basi Scent Of KissLa Rive Have Fun - Escada loon night / Escada Moon SparkleLa Rive Sweet Woman - Hugo Boss the scentLa Rive Vanilla Touch - Vanille Bourbon Yves RocherLa Rive Swarovski Lady Diamond - Lady Gaga fame / Biees lady in blackLa Rive Swarovski Pearl - Mexx Woman / Armand Basi Rose GlaceeLa Rive I Am Ideal - Lancome IdoleLa Rive River Of Love - Mugler AngelLa Rive Wave Of Love - Eclat d’Arpège Lanvin Я описала не всі парфуми і це лише мої спостереження та думки про схожість цих ароматів, тому не судіть суворо, та залишайте свої думки в коментарях😉.Мої улюблені з перелічених La Rive Wave Of Love, La Rive Aqua Bella, La Rive La Rive woman, La Rive I Am IdealА от La Rive Woman In для мене виявилися дуже задушливими. Стійкість парфумів може відрізнятися, одні тримаються в мене весь день, а інші можу вже не відчувати за декілька годин. Та всеж я задоволена парфумами. Привіт, дівчата!Був важкий тиждень, тому не було сил ні писати дописи, ні, навіть читати ваші. Дуже сподіваюся, що наступний тиждень буде більш вільний в плані часу та, хоча б, повикладаю дописи, які лежать у чернетках та чекають свого часу.Але, поки що похизуюся черговою посилочкою від Мейкапу з класними засобами. 1. Фарбою для волосся Numero я вже користувалася, і ця упаковка у мене друга. Фарба сподобалася, але є у неї свої нюанси. Днями пофарбую волосся та розповім більш детально.2. Бальзамом для волосся Numero я користувалася багато років тому і вже майже забула про нього. Але нещодавно у фарбі для волосся попався цей бальзамчик у форматі саше. І як же він мені сподобався. Знову 😁 Вирішила замовити цей бальзам у більшому об'ємі.3. Парфуми від La rive. Нещодавно замовила від цього бренду інші парфуми - Miss dream. Аж якось у стаціонарному магазині спробувала ці (Her choice) і вони мені дуже сподобалися, тож, вирішила замовити.4. Знаменитий хайлайтер (міні версія) від The Balm Mary-Lou та пробник крему від Heimish для мене нові продукти. Тож, розпробую та розповім. До речі, на хайлайтер зараз класна знижка, тож, якщо давно хотіли його спробувати, зараз саме той час 😉Дякую, що дочитали 😘Гарних вам покупок та великого задоволення від них! ❤️