Відгуки про Chanel Coco Mademoiselle
Щиро запрошую всіх до мого святкового б’юті-столу, за яким щедро поділюсь інформацією про свої цьогорічні косметичні знахідки та фаворити року.Звичайно, розпочну із парфумів:1. Туалетна вода Chanel Coco Mademoiselle.2. Туалетна вода Moschino Toy 2 Bubble Gum.Думаю, ці парфуми є уособленням мого «парфумерного Я» - користуюсь що одними, що другими ще з моменту їх випуску і завжди мушу мати вдома хоча б один флакон прозапас) Звичайно, це не заважає мені купляти й насолоджуватись іншими ароматами, проте ніякі з них поки-що так і не зрівнялися в любові до вищеназваних.Далі – улюбленці серед декоративної косметики. Серед них:3. Об'ємна туш для вій ViSTUDIO Ultra Volume Mascara.4. Пудровий олівець для брів зі щіточкою ViSTUDIO Eyebrow Pencil.5. Блиск-бальзам для губ ViSTUDIO Lip Butter у відтінку №703.Взагалі, косметика італійського бренду профкосметики ViSTUDIO стала для мене справжнім відкриттям року! Неймовірна якість, красивенні відтінки, шикарна стійкість – ну задоволена нею безмежно! Дуже раджу спробувати щось із косметики цього бренду, якщо ви ще з нею не знайомі).6. Помада Kiko Milano Jelly Stylo Lipstick у відтінку № 501 – дуже її люблю і користуюсь частіше інших помад. Вона надає надзвичайно красивого сяйва губам і дуже привертає до них увагу. А ще – чудово зволожує.7. Консилер Maybelline New York Affinitone – ідеальний для мене консилер! Перекриває все і абсолютно непомітний. Шкода тільки, що його зняли з продажу.Тепер – про доглядову косметику для обличчя. Справжніми знахідками для мене стали:8. Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream – кращого крему годі й шукати! Ідеальний склад, чудово зволожує, не забиває пори, без віддушок. Для мене – ідеал!9. Нічна сироватка з вітаміном С Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum – НІОДНА, навіть сама дорога сироватка так не зуміла мені вирівняти тон і позбавити від пігментації, як сироватка від Garnier. Приємно вражена!І наостанок – про косметику для волосся. Цьогорічними улюбленцями стали:10. Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft.11. Кондиціонер для зволоження волосся Matrix Food For Soft.Ця серія робить волосся блискучим, гладеньким і розсипчастим, мов з реклами. Дуже задоволена нею!12. Крем для миттєвого відновлення волосся Emmebi Italia – шикарний! Саме він довгий час допомагав моєму пошкодженому волоссю виглядати пристойно. А ще, з ним можна відростити гарну довжину) На цьому все) Всім веселих свят та смачних б’юті (і не тільки) страв!