Відгуки про Lipss Lipper
Це прям точно остання, обіцяю🤣На початку нового року ми їздили у відпустку до Києва, де я зустрілася з дівчатами, які мене привітали також 🥹Пташечка, до якої я летіла на крилах любові і більше місяця чекала зустрічі - це, звичайно ж, моя Пришелець Ольга ❤️ той випадок, коли ви дружите вже дуже давно і бачитесь раз в пару років ))Оля мене засипала дуже крутими обновками - тут два ліппера від Бренд Lipss у відтінках Raspberry Tart і Cherry (готую допис, ви будете шоковані моєю думкою про ці продукти); також тут були парфуми, які не попали на фото, але які я вже окремо відфоткала і теж напишу окремо: Milano Fragranze Panettone, Bottega Verde Panettone і Фісташка. Про фаворитів і не дуже - далі буде. Також тут відливанти аж трьох масок для обличчя, крему для тіла від Hempz, і взагалі Оля як завжди зібрала цілу корзину всього. Я впісялась від цієї коробки, дякую 🤣І також зустрілась і познайомилась з @Alina🍒 (не можу її відмітити знову) ,яка теж притягла цілий боксик з подаруночками, серед яких був семпл Skinny Dipping (виходить, що в мене їх тепер два, а значить томатному листю на мені - бути!!!), новинка від Ламель - желейні румяна, пінка для вмивання і масочки.Дякую, Алінка ❣️Короче ось таке вийшло свято в мене, яке розтягнулось майже на тиждень)) Сьогодні день народження сонечка, красунечки та розумнички saybeautyk, з чим її і вітаю 💕 хочу побажати тобі здійснення усіх мрій, бажань, нехай кожен день твого життя буде наповнений радістю, любов'ю, та позитивними емоціями 💖.У цей чудовий день іменинниця вирішила запустити дуже цікавий челендж із фаворитами року. Звісно, обрати один було непросто, та потім я зрозуміла, що є один бренд, один крутий продукт, що мене вразив у своїх варіаціях! І, так, це Lipper 🥰.Бренд Lipss з'явився у цьому році, хоча розробка блисків-бальзамчиків велась і раніше) і одразу він полонив багато сердечок не лише стильним дизайном, а й класним виглядом на губах, доглядовими властивостями (у складі є олії та пептиди), приємними натуралістичними ароматами, що не заважають, легкими відтінками на губах та блискітками. Так, у цьому тюбику на 8мл є усе, що треба 😉 залишається лише обрати свій Lipper, або взяти одразу два!До-речі, а ви бачили, що на сайті з'явились нові ліпери?)) Поки у мене був настрій на відео, вирішила долучитись до челенджу зачісок) насправді, найчастіше я залишаю волосся розплетеним і ховаю під курточку, щоб максимально його захистити, особливо у морози) та елементарні хвостики та косички видаються мені простими, зручними та дуже малими зачісками і під шапку, і під куртку, і під капюшон🥰. Плюс, таким чином волосся справді буде менше плутатись😉.Тому долучаюсь і до челенджу, і до любителів хвостиків-косичок ❤️. І нагадую не забути шапку, щоб не простудити ні голову, ні вушка (вони дуже чутливі до холоду та вітру, тому раджу справді потурбуватись про них).Усім дякую за увагу та бажаю мирного дня ❤️. Тук-тук, я до вас вже з гелловінським настроєм у стрічку)Одразу хочу привітати іменинницю @M O N D ✨️ з днем народження і побажати багато щастя, любові та натхнення, нехай у твоєму житті буде багато усмішок та гарних моментів💖 Дякую тобі за запрошення 💕Тут я трішки порушила правила і прийшла на бал з максимально простим макіяжем, адже якщо минулого року я намагалась зробити макіяж у кавових відтінках, то цієї осені надаю перевагу лише ліпперам та гелю для брів, і почуваю себе так комфортно. Тому так, ця осінь для мене така 🥰.До-речі, на фото у мене на бровах гель для брів Anastasia Beverly Hills clear, придбала мініатюру якою наразі дуже задоволена. А на губах Lipper Lipss Raspberry Tart, обожнюю цей відтінок на своїх губах 😍.Усім Дякую за увагу та бажаю мирного дня 💖.