Відгуки про TopFace Matte Lip Paint
Повний мейкап роблю дуже рідко, на якісь особливі дні, під настрій, або для запису відео)На щодень не обхожусь без консилера, тону, брови вкладаю і губи фарбую, очі не фарбую , щей під окулярами, мало що видно, то треба смокі фігачити😅 та й у мами з одно, двома і більше дітьми, на то все мало часу) Таке контрастне поєднання аристократичності троянди та ніжності сакури, саме так звучить моя мелодія жіночності 🎶 🌸Сакуру я обрала, бо її вважають символом краси, ніжності та весняного оновлення.🌹А троянда, крім своєї краси, є символом найсильніших почуттів та гарних людських якостей.🔥Лід і полумʼя, ніжність та пристрасть, така от квіткова феєрія. Цікаво, наскільки ми жінки вміємо віртуозно поєднувати свої контрастні риси. Макіяж для мене це спосіб створювати настрій, моє маленьке свято.💐А, як відомо, люди щасливіші разом, тож приєднуюсь до яскравого букета квіткових образів учасниць клубу краси. Про створення образу : Дякую по перше організаторам ,за такий конкурс творчій , тому що він надихає , та дає можливість творити ! Що до образу , то до кінця не бачила , що с того війде . Все створювалось без плану і все знаходилось і робилось , як шли відчуття від початку малювання . Допомогала чаріна музика яка є в відео , там є якась мить " магіі і чаклунства" . Троянди і квіти сакури хотіла поєднати зразу . Всі фото орігіналів зберегла і фото малювання , тому що бачила умови конкурсу. Я і досі в творчому настрої , і самой подобається резутьтат ))) Всім Красуня бажаю весни , гарного настрою і нарешті мирного неба ! Ну от коли дізнаєтесь - розкажіть будь ласка як це зробити, бо в мене щось не виходить 😂😂😂 Отдже на цей раз я щось сильно розійшлась. Міні огляд того що я нагребла до своєй косметички. Палетки тіней від Lamel. Щу з самого запуску колекції Utopia - я дивилась на цю палетку, бо її стилістка то прям в саме моє серце. LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette - захопила же мене сяючими відтінками і своїм посилом.Привіт, мене звати Аліна і я Парфумо залежна. На цей раз - 5 ароматів від Al Rehab ( так так так, я теж вже в секті). 2 найпопулярніші аромати серед спільноти , Gold Sand та Choko Musk - я не зуміла проігнорувати. Три інших взагалі з іншої опери)))Трошки тканниних масок. Взагалі маски від Eyenlip - це мій особистий стандарт того, яким повинен бути цей продукт. Беру завжди про запас. Не зуміла втриматись перед осінніми лаками, хоча знаючи себе, зроблю манікюр аж в зимку)Ну і авжеж бренд Sane. Я чула багато різних відгуків про нього і вирішила особисто перевірити деякі з них )База під тіні - це реально потрібна штука. Почнемо з того, що мейка розвив в мені любов до креативних макіяжів і що б вони були трошки краще а ніж зараз, мені потрібна база )))Окей, ось помада сама собой якось опинилась в руках. Я начебто її і не хотіла 😂😂😂 Але колір дуже класний))