Відгуки про Seventeen X-Traordinaire
Які продукти були використані на цьому відео привітанні? https://club.makeup.com.ua/looks/57360/Перш за все якісний догляд за обличчям від Hillary. Впевнена ви пропустили мій допис https://club.makeup.com.ua/post/56390/А от макіяж простий та займає 15хв1. BB від Bless. Він жовтий для мене, тому я вже знайшла альтернативу і планую замовити з наступного виведення коштів 😁2. Консилер Nyx bare with me, він справді крутий і часто використовувала як тональний. Вже закінчується і поки я вирішила обходитись без консилерів, бо макіяж я наношу вкрай рідко3. Скульптор і румʼяна у мене від uoga uoga. Вони найкращі з усього, чим я користувалась будь коли. Коли закінчаться я буду сумувати 🥲4. Хайлайтер Seventeen. Я дуже люблю цей бренд, прям всім серцем. Цей хайлайтер видно з космосу, таке сяйво ух. Ще люблю наносити на очі замість тіней 5. Олівчик для брів Pierre Rene. Також дуже крутий бренд, давно ним користуюсь. 6. Гель для брів Seventeen, що вже підходить до кінця. Він справді круто фіксує, але.. Я планую придбати зовсім новий і цікавий для себе продукт, згодом поділюсь 7. Палетка Seventeen. Чесно, моя улюблениця, тут я використала 2 відтінки. 8. Туш також Seventeen. Просто величезні вії робить, але вже теж підсохла і домальовує останнє. Туш я не планую купувати нову, з тієї ж причини, що і консилер. Я малююсь вкрай рідко, зазвичай це тон і брови. 9. Помада Radiant, моя улюблена сатинова нюдова крихітка 10. Блиск плампер з ментолом від Pierre Rene. Сяйво неймовірне даєОсь стільки продуктів для легкого святкового макіяжу☺️Тихого дня, вечора і ночі🫰🏻 Привіт, красунечки🤍Повертаюсь в клуб і з розпаковкою, трохи пропустила ваших дописів але все наздоженуРозпакуємо разом?ДоглядЯ замовила собі набір в дорогу (адже скоро плануємо поїздку). Я не люблю купу баночок, тому ось такий набір для мене ідеально. Обовʼязково поділюсь враженнями і покажу детально кожну баночку. Skinbar-це гарний бренд,я вже мала їх засоби і мені підійшли.Так як у них завжди акції. То на певну суму я могла отримати подарунок. Тому я додала також зволожуючий бустер, адже зволоження завжди потрібне, а подібних продуктів у мене ще не було. То ж тестуватиму і поділюсь з вами враженнямиВласне подарунок, це рідкі патчі під очі. Це щось дуже цікаве і не типове. Повний розмір, красива баночка. Але також поділюсь після затестуДекоративкаЯ дуже давно хотіла ці засоби, тому нарешті я замовила це собіТуш для вій від Seventeen. Я чую постійно всюди, що туші цього бренду найкращі і не викликають жодних негативних відчуттів. Я люблю цей бренд і скоро покажу купу новинок від них, які ще досі тримаю в секреті від вас, та активно користуюсь. І звичайно ж буде огляд туші. Я взяла чорну, але є ще коричневаГель для брів Seventeen. Я дуже люблю брови і все для них, тому не могла залишити їх без укладки. Відгуки чудові, але я все перевірю на собі і поділюсь з вамиКонсилер від Nyx. У мене від цього бренду було не багато продуктів, але цей консилер у всіх блогерів, вони постійно користуються і я вирішила замовити і собі.Олівчик для губ Nyx. Я взяла нюдовий олівчик, але не холодний коричневий. Мені дуже хотілось саме такий відтінок. А який покажу окремим дописом 👀І я отримала в подарунок таку сумочку від Nyx, дуже цікава, я точно візьму її з собою в дорогу. Вона зі штучної шкіри і доволі вмісткаА ще мені поклали пробничок гелю від Skinbar, що також дуже приємно 🥰Ось такі покупки, що зацікавило найбільше?Обіймаю 🤍