Відгуки про Yves Saint Laurent Libre
Yves Saint Laurent Libre - асоціюється у мене з червоною помадою, пальтом та різнобарними осінніми листочками 🍂Трішки про парфум:Тип аромату: квітковіПочаткова нота: Лаванда, Петігрейн, Танжерин, Чорна смородинаНота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин самбак, ЛавандаКінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ваніль, КедрКоли я вперше послухала його в магазині - вийти без нього вже не змогла 😍Строгість в поєднанні з легкістю. Ідеальний парфум на осінньо-зимовий період.Насичений шлейф та мега стійкість, на одязі залишається до наступного прання, на тілі до 12-ти годин так точно.Чого тільки вартує дизайн флакону - сама вишуканість та елегантність ✨Ідеальний варіант для подарунку 🫶🏻Хто ще не знайомий з даним ароматом - дуже раджу познайомитись. Yves Saint Laurent | Libre«Libre» з іспанської означає вільна, і саме це слово супроводжує цей розкішний аромат💫Він підійде усім сильним жінкам, для яких у списку цінностей свобода стоїть на першому місці. Це аромат жінки, яка вміє сказати «ні»Флакон парфумів уособлює розкіш: прозоре дороге скло, гострі лінії обрамлення логотипу, асиметрична чорна кришечка що оздоблена вставкою золотого кольору✨Розбір ароматуТип: фруктові, квітковіВерхні ноти: чорна смородина, олія французької лаванди, мандаринова оліяНота серця: жасмин, цвіт апельсинового дерева, індійський жасмин, лавандаКінцева нота: кедр, амбра, мускус, мадагаскарська ванільУся ця ароматна композиція, дарує теплий, привабливий та незабутній шлейф💫Libre — це сучасний, елегантний і сміливий аромат, що відображає індивідуальність жінки. З ним ти будеш впевненою як ніколи Осінь.. Вечір у Парижі.. Соковиті губи, яскраві нігті, гарний настрій. Ти збираєшся на прогулянку по визначних місцях і скуштувати той самий багет адже збулась твоя маленька мрія. Ти взяла улюблені парфуми, які тепер будуть асоціюватись з Французьким шармом. Бо це — справжня ода свободі та природньої краси, втілена у флаконі. Ці парфуми занурюють в атмосферу невимушеної елегантності та легкості. Головною нотою аромату є ніжний жасмин, який розкривається м'яким, чуттєвим шлейфом, що нагадує мед доповнений теплом фініків, мірабели та фрезії. Їхнє звучання — це поєднання квіткової свіжості з легким східним акцентом, що створює аромат, який ідкреслює жіночність та силу.Chloe Nomade Jasmin Naturel підходить для тих, хто любить свободу. Він ненав'язливий, але залишається у пам'яті надовго. Ідеальний вибір для осені, коли хочеться огорнути себе ароматом тепла та витонченості.П.С. А що ви знаєте про везіння? Сьогодні вранці розбила естетік флакон з ще улюбленими парфумами саме осені - Yves Saint Laurent LIBRE. Але як то кажуть, на щастя, чи що?) Насправді ці парфуми я розношую понад два тижні. Але ніяк не доходили руки поділитись цим у клубі.Так-так, можна зрозуміти, що я готую підбірку теплих парфумів на осінь/зиму. Чи то тільки я уже відчуваю наближення цього вайб і мене тягне на солоденьке? 🤭Тож я хочу не лише показати те, що взяла, а й кожні парфуми описати саме ТРЬОМА словами. Тобто коротко і про головне, перш ніж писатиму детальні дописи.🤍 This is Her Zadig&Voltaire - вершковий, ніжний, «каштановий»🌸 Cosmic Kylie Jenner - жіночний, солодкий, пудровий🫧 Molecule 02 Escentric Molecule - свіжі, чисті, комфортні🌲 Eilish 3 Billie Eilish - хвойні, строгі, маскулінні🍐 La Belle Le Parfum Jean Paul Gaultier - густі, ванільні, зимові👑 Libre Yves Saint Laurent - лавандові, стійкі, елегантніЗ деякими ароматами я уже була знайома, деякі брала вперше і не прогадала орієнтуючись суто за пірамідою. Серед усіх ароматів лише один розчарував. Здогадаєтесь який?)І ще один спочатку здався надто нудним, а потім вкрав усю мою прихильність і я взяла його більший розмір.Пишіть у коментарях на який аромат найцікавіше побачити відгук першим 😉