Відгуки про Landor Sandorine
Періодично експериментую і замовляю: мініатюрки, повнорозмірні парфумерні композиції без попереднього затесту, лише за нотами. Цього разу вирішила взяти три пробні зразки Landor і сформувала парфумерну гіпотезу, яка полягала ось в чому. Найбільше мені мали сподобатися Landor Mysterious Garden Spring, на другому місці за приємними мені нотами Landor Soul Portal Euphoria і просто заради інтересу на останньому Landor Sandorine. Для розуміння, ось ноти заявлені виробником: Landor Mysterious Garden Spring Тип аромату: квіткові Початкова нота: Лимон, Пачулі, Чорниця Нота серця: Зелений чай, Османтус, Персик Кінцева нота: Амбра, Кедр, Мускус, Сандал Landor Soul Portal Euphoria Тип аромату: квіткові, фруктові Початкова нота: Айва, Грейпфрут Нота серця: Гіацинт, Жасмин Кінцева нота: Ірис, Амбра, Кедр, Мускус Landor Sandorine Тип аромату: квіткові, свіжі, цитрусові Початкова нота: Лайм, Мандарин, Солодкий горошок Нота серця: Гарденія, Орхідея Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сандалове дерево А тепер ділюся враженням. З першим місцем я вгадала - Landor Mysterious Garden Spring, вони мені дуже схожі на Lanvin Eclat D`Arpege, а це моє перше парфумерне кохання. Тільки у версії Landor свіжіше звучання, а Eclat солодше і "бузковіше". З другим і третім місцем виявилося не все так однозначно. Landor Soul Portal Euphoria на початку має якусь різку ноту, можливо це так айва мені не подобається, яка трохи спрощує аромат. А от далі він стає все цікавішим - терпким та гіркуватим, потім поступово теплішає і стає ще цікавішим, благородним. Landor Sandorine спочатку він мені здався гучним свіжим та життєрадісним і для літньої пори здається прекрасним варіантом, але досить швидко запал згасає і залишається далеке відлуння солодкого горошку, ваніль та мускус. І вийшло так, що Landor Soul Portal Euphoria не подобається мені початкова нота, а розкривається гарно, а Landor Sandorine спочатку вау, а потім зовсім не моє. Цікавий досвід, дякую Landor 😊