Відгуки про Міцелярна вода
Sue та Lychko Львівські бренди які я знайшла по своїй звичці приходити в офлайн магазини. Спочатку я була в захваті, а потім з практичним досвідом зрозуміла, що не всі продукти мені підходять. 🙄На відео я користуюсь міцеляркою від Sue перші рази, але поки я її завершила аромат жасміну мене бісив. Він дуже на любителя. Саме аромат зіпсував відношення до продукту.😫Тонік від Lapush мені дали спробувати і теж на початках липкий фініш не бісив, а потім я тонік просто вилила як мені це не подобалось.😑Що до Lychko. Я обожнюю ті бренди які роблять пробники. Саме з них розумно було б почати, щоб не купити якийсь засіб дарма. Пробників було 5ть, шостий в подарунок, тож почнем.Гель для вмивання з молочною кислотоюТе, що сподобалось і купилось в повному розмірі. Дуже економний. Трошки має хімічний аромат.Проте висвітлює шкіру та працює з висипаннями. Не сушить. Мені ефект молочної кислоти подобається. Зволоження та вислітлення постакне.Зволожувальний крем для обличчя.Ніжна ніжність🥰 дуже м'який, легкий, ніжний, білого кольору, повністю поглинається, не залишає плівки на шкірі. Приємно користуватися. Зволожує, використовувала і вранці і ввечері. Хочеться їм користуватись, як пити воду. Дуже сподобався. На літо саме то, для зневодненої шкіри.Денний зволожувальний крем для обличчя з SPF.Відчувається матування, але не забиває пори. Зволожує, захищає. Крем щільний та зеленуватий, але не обтяжує, приємний протягом дня, добре поглинається шкірою, не робить плівки на обличчі. Приємно мати крем з SPF, відчуття, що робиш правильний догляд.Я би придбала повну версію.Крем нічний для обличчя Крем для обличчя жовтий😑мене чомусь це не дуже влаштовує, люблю білі та прозорі кольори, але. Я здивована! Хоч і пише, що для омолодження проте прекрасно заспокоює висипи. Заспокійлива дія приємно дивує. В мене є що зараз заспокоювати і засіб супер. Я на ніч зазвичай нічого не використовую, а цей крем прям хочу нанести. Невагомий, приємний, всотується повністю. Аромат ледь чутно, трошки солоденький. Просто 🥰Лосьйон для тілаЛосьйон хоч і білий, але різкого на мене аромату. Я б назвала аромат трояндовим, але мені не дуже подобається. Приємний в нанесенні, не липкий. Ці засоби поки всі не мають липкого фінішу. Я від лосьйону чуда не очікую, але він не погано зволожує. Можу сказати, що не поганий варіант на літо.Бальзам маска для відновлення волоссяОсь тут якраз пробник і нідочого. Треба брати повну версію, за раз не зрозуміло ефект, можна познайомитись з ароматом і консистенцією. Мені сподобались ці кремчики, треба купити повний розмір😍