Відгуки про Zola Brow Wax
Всім привіт ;) Новий макіяж на моїй сторінці) Підписуйтесь, буде багато цікавих макіяжів 😉. Як вам зміїний мейк? До речі, ці продукти від Catrice дуже бюджетні і дуже классно виконують свою функцію, тож дійсно рекомендую, дівчата. А під макіяж нанесла цей нічний крем від Balea, як то кажуть, 200 гривень- багато щастя 😁 Справді на нього потім тональний лягає дуже классно. Треба підбірка класних бюджетних знахідок? До речі, який формат вам подобається більше? Я більше люблю відео про макіяж, ніж текстові відгуки, а ви? чекаю на фідбек, до зустрічі ❤️ Святкова вечеря напередодні Різдва — це завжди про затишок, традиції та магію моменту. Як і наші б’юті-ритуали, які роблять кожен день особливим.Тому, я із задоволенням прийняла цей виклик і зібрала своїх б’юті-зірок року: продукти, які дарували комфорт, натхнення та впевненість. Кожен із них має свою історію, і разом вони створюють мою особливу beauty-вечерю.Консилер Maybelline Fit Me - надійний друг на роки, ідеальне співвідношення ціна=якість.Мультитаскер Unico - моя незамінна річ у косметичці.Відновлювальний бальзам для губ «Вишня» Eveline Cosmetics Argan Oil Sos- ідеальне зволоження і дуже приємний аромат, як аналог всім відомому кармексу, тільки краще.Нічна маска для губ Laneige - гарне зволоження і приємний аромат.Туші для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High- мастхев, саме бургунді та коричнева є моїми улюбленими.Блиск для губ Kiko Milano -якісний блиск з яскраво вираженими блискітками.Олівці для губ GlamBee -у тих самих популярних 110 та 111 відтінках. Тепер мій щоденний макіяж не може проігнорувати цей продукт.Віск для фіксації брів Zola Brow Wax -продукт, альтернативу якому я так і поки не знайшла.Блиск для губ Unico Lip Gloss With Menthol -слова тут зайві, користуюсь ним на постійній основі.Помада Clarins Joli Rouge- чудова помада, наноситься легко, має шовкову текстуру.Ці продукти стали моїми улюбленцями і справжніми помічниками у макіяжі!Користуючись моментом,хочу привітати всіх з Різдвом та побажати миру й гарного святкування🎄 Спочатку думала, що не буду приймати участь. Бо не так давно підбивала вже підсумки року. Але хто не любить подарунки. Тут будуть в основному улюблені засоби, які хоч трошки дають мені атмосферу свята і підіймають настрій. Як Ви зрозуміли настрій підіймають в основному парфуми.Тож на моєму столі:Avenue Des Parfums Hot San Paulo один із шикарних зимових ароматів, навіть почала його брати з собою;Citrus breeze & Dark Rum Fantasy Community Perfumes багатьом він чоловічий, для мене ідеальний аромат на вечір;Aquolina Pink Sugar сахарна кома на мороз, коли хочеться чогось тепленького;Monotheme Fine Fragrances Venezia Vanilla Blossom люблю його наносити на інші парфуми, гарно поєднується з іншими;Police Potion Arsenic миш’як, на випадок коли треба вийти і ти хочеш, щоб люди до тебе не підходили;Moschino Cheap and Chic давнє кохання з ним багато зимових спогадів;Essence The Super Balm Glossy Lip Treatment блиск-бальзам з крутим зволоженням, зимою більше нічого не треба;Hurraw Black Cherry Tinted Lip Balm тут просто «чому не спробувала тебе раніше?»Avenue Des Parfums Impressing Porto бренді і церковні свічки, якщо почуєте, я десь поруч;Zola Brow Wax поки мій улюблений продукт для брів;Benefit Precisely, My Brow Pencil Mini чудовий, хоч буває забуваю про нього;Clinique High Impact Mascara (міні) натуральний погляд без дискомфорту;Всіх з наступаючими святами♥️ Цей рік був наповнений тестуванням, відкриттями та, звісно, любов’ю до б’юті-засобів. Тож сьогодні запрошую вас до свого новорічного столу, щоб познайомити зі справжніми зірками, які завоювали моє серце у 2024 році: 🍽️ Основна страва – Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru.Мій маст-хев для натурального вигляду. Дарує обличчю м’який відтінок засмаги та легке сяйво.🍰 Десерт – Physicians Formula Murumuru Butter Highlighter. Сяйво, яке ніби створене зі світла! Доповнює будь-який макіяж та додає шкірі блиску.🍴 Прибори – Real Techniques Everyday Essentials Set By Sam & Nic. Ідеальні інструменти для створення образу, незалежно від його складності.🍷 Напій для сяйва – Kiko Milano Hydra Pro Glow SPF 10Зволоження і легкий glow? Так, будь ласка! Цей засіб дарує шкірі природне сяйво й працює як чудова база під макіяж.💧 Секретний інгредієнт – Transparent Lab Super C SerumЦей «соус» додає шкірі рівного тону та здорового вигляду.💆♀️ Зволоження для волосся – Tigi Bed Head Recovery Moisture Rush ConditionerЦей кондиціонер – наче крем-суп для волосся: відновлює, живить та дарує легкість.🥂 Напій для сяючого волосся – Davines Oi Liquid Luster. Легкість, блиск і догляд за волоссям в одній пляшечці.🍸 Коктейлі для краси:1️⃣ Lancome Lash Idole Mascara + Zola Brow Wax – коктейль для виразного погляду та доглянутих брів.2️⃣ NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil + Christian Dior Addict Lip Maximizer – губи з чіткими контурами та блиском.🎁 Подарунок для шкіри:Піна для душу Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream – момент релаксу з розкішним ароматом.Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream – живлення, яке залишає шкіру м’якою та шовковистою.Ці продукти стали моїми фаворитами, адже кожен із них дарує свято у звичайний день✨#12beautymealsmakeupclub