Відгуки про Магнієва сіль "Епсома"
Мабуть, мені потрібно подякувати клубу за цей челендж, адже такі вечори/дні/ранки я вже давненько не проводила, а тут чудова причина)Із собою у ванну я взяла: пінку для ванної Tink Kids з приємним ароматом лісових ягід, скраб для шкіри Mermade він дуже приємний та ароматний, гель для душу з чудовим мрійливим ароматом Mermade, який подарувала мені @Олена Романюк, і заодно познайомила мене із Daydreamer у форматі гелю, і це щось неймовірне, не розумію чому раніше не спробувала його 💜 . Також я вирішила використати тканинну маску ViaBeauty з малюнком собачки на ній, лекало не надто зручне для мене: зверху замале, знизу завелике, а з боків зашироке. Загалом, за свою ціну вона може бути, адже дуже мила, зволожує добре, та от лекало не зручне. З набору Tink я використала пудру для ванної, щоб надати відтінку, а для максимального ефекту додала магнієву сіль "Епсома" від Spani.А вже після прийняття ванної нанесла на шкіру крем для тіла Nivea, він чудово зволожує, роблячи шкіру м'якою та ніжною. Ну і як завершальний етап, нанесла міст для тіла Pink Sugar, він надає солодкий пудровий аромат, який нагадує солодку вату з нотами цитрусу, це якраз те, що треба у холодні зимові дні.Це був справді приємний час) ще чаю бракувало до повного щастя) До-речі, фільми/книги/музику у ванну із собою я не беру, і взагалі намагаюсь телефон залишити десь подалі, щоб залишитись наодинці із собою та своїми думками, і усім раджу таке практикувати ❤️.Усім дякую за увагу та бажаю мирного дня ❤️.