Спонтанні і не зовсім покупочки)

На разі я ще нічого практично не тестувала, окрім як з тестерів в магазині, тому на разі розкажу чому я придбала те, що є на фото і чим мене ці речі зачепили.

А огляди зроблю незабаром)

Поїхали)

На палетку я заглядалась доволі давно, в мене є маленька цього ж бренду, цілком посередня але я її щодня використовую. Щодо відтінків, то базова матово-коричнева гама матових відтінків, які на перший погляд в свотчах здались достатньо насиченими та гарно переносились. А от шимери дуже яскраві і цікаві, декілька відтінків навіть дуохромлять і це дуже круто.

Креми для рук Silky Hands. Я придбала з аргановим маслом, пом'якшуючий та sos. Про останній читала неоднократно дуже хороші відгуки, тому вирішила спробувати. В цілому, я вже перепробувала вдосталь різних кремів для рук, але поки що хочеться повертатись саме до Silky Hands через їхній аромат, практично невідчутність на руках (без плівочки, чи жирності) і непоганий ефект у зволоженні, та і ціна хороша.

Дуже симпатичний сатиново-шимерний бронзер, який можна використовувати і в якості тіней, і як хайлайтер на засмагле обличчя.

І просто милі спонжики, подібними не користувалась, тому нічого не можу сказати)