Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист 48г

З приходом спеки, питання про збереження свіжості стоїть набагато гостріше ніж у холодну пору року. На щастя, Мейкап передбачив це у своєму боксі та поклав роликовий дезодорант від Garnier. Це був перший продукт із подарункового боксу, який я протестувала. Але я не поспішала писати про нього відгук, тому що хотіла довше скористатися продуктом.

Цей дезодорант має класичну кремо текстуру. Перше що мені сподобалось - це аромат. Я його відчула в той самий момент, як відкрутила кришечку. Він ніжний, солодкий і мені навіть здалось що трошечки ванільний. Така віддушка мені дуже сподобалась, але нажальв кремах від цього бренду я її не помічала, а шкода ( бо вона дійсно приємна).

При нанесенні, ролик гарно ковзає, видає середню кількість продукту. Не сушить ( що важливо) , не липне, гарно поглинається і не викликає якихось подазненнь або відчуття стягнутості. Він доволі приємний і я не відчуваю його на шкірі. Лише солодкий аромат, який доречі звучить не як дезодарант, а скоріше як молочко для тіла.

Гарно захищає, авжеж не 48 годин, але добре. Сухість десь на 50% , знешкодження неприємного запаху 100% .