Перший досвід накладних вій

З нарощуванням у мене в свій час не склалося.

Дівчата з круглими очима знають, що це справжня лотерея, адже ти ризикуєш вийти від майстра з "сумним поглядом" та проходити так ще місяць. Але іноді хочеться зробити вечірній макіяж більш "хитрим" та підняти око якомога вище. Піддивилась в мережі лайфхак, що можна клеїти пучкові війки не на самий край зовнішньої частини ока, а трохи вище, візуально підіймаючи його догори.

Так, ігнорувати природну лінію росту вій досить незвично, але після нанесення туші, стрілки та склеювання всіх частин ока разом — жити можна :)

Якщо ви теж переживаєте перший досвід з пучками, рекомендую продукти закріплені нижче. Ці пучки не розпадаються, тоненькі, їх зручно брати пінцетом (адже вони не прикріплені до основи коробки намертво). Клей від Kodi взагалі рятівник, адже він дав мені достатньо часу, щоб все закріпити. Клей змивається дуже легко, розчиняється при вмиванні теплою водичкою і не пошкоджує натуральні вії.

Доповнила все це діло улюбленою подводкою від NYX та застосувала туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Завдяки довгій щіточці, мені вдалося одним махом припідняти та підклеїти власні вії до штучних.

Продукти для цього looks

Ibra 10 Flares Eyelash Super Natural
Kodi Professional Strip Eyelash Adhesive
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner