Пінка для вмивання від Triuga

У мене комбінована шкіра обличчя (жирна Т зона, нормальна на щоках і вже декілька місяців є сухість в деяких місцях). Пов'язую це зі стресом + можливо не вистачає якихось мікроелементів. Тому обрала пінку саме для комбінованої та сухої шкіри.

♡Застосування:два рази на день очищую обличчя цієї пінкою. Вже пройшло майже 2 місяці і в пляшечці ще є третя частина. Мені вистачає двох натискань аби очистити обличчя + одне неповне для шиї.Одразу наношу тонік, тому ніякої сухості, про яку прочитала у відгуках, не відчуваю.

Не викликає неприємних відчуттів на шкірі під час та після використання. Я можу спокійно не кваплячись промасажувати обличчя і шкіра почувається добре.
Проте якщо випадково потрапляє в очі - пече. Знову ж таки у відгуках бачила, що використовують для зняття макіяжу,в тому числі і з очей. Я макіяж очей змиваю лише міцелярною водою. 

Використовувала різні пінки для вмивання і негативний досвід мала з двома. Про одну розповім пізніше, а іншу використовувала давно і в мене буквально після 10 секунд вже червоніла та свербіла шкіра. Це була пінка Nivea в рожевій упаковці і якщо не помиляюся, то призначена для чутливої шкіри. Напевно була індивідуальна непереносимість.