1
/2
Пінка для вмивання від Triuga
У мене комбінована шкіра обличчя (жирна Т зона, нормальна на щоках і вже декілька місяців є сухість в деяких місцях). Пов'язую це зі стресом + можливо не вистачає якихось мікроелементів. Тому обрала пінку саме для комбінованої та сухої шкіри.
♡Застосування:два рази на день очищую обличчя цієї пінкою. Вже пройшло майже 2 місяці і в пляшечці ще є третя частина. Мені вистачає двох натискань аби очистити обличчя + одне неповне для шиї.Одразу наношу тонік, тому ніякої сухості, про яку прочитала у відгуках, не відчуваю.
Не викликає неприємних відчуттів на шкірі під час та після використання. Я можу спокійно не кваплячись промасажувати обличчя і шкіра почувається добре.
Проте якщо випадково потрапляє в очі - пече. Знову ж таки у відгуках бачила, що використовують для зняття макіяжу,в тому числі і з очей. Я макіяж очей змиваю лише міцелярною водою.
Використовувала різні пінки для вмивання і негативний досвід мала з двома. Про одну розповім пізніше, а іншу використовувала давно і в мене буквально після 10 секунд вже червоніла та свербіла шкіра. Це була пінка Nivea в рожевій упаковці і якщо не помиляюся, то призначена для чутливої шкіри. Напевно була індивідуальна непереносимість.
18 травня, 2023
Продукти для цього looks
Пінка для вмивання для чутливої шкіри обличчя
Triuga Ayurveda Foam For Washing
121
112 ₴
Аюрведична пінка для вмивання проблемної шкіри обличчя
Triuga Ayurveda Mix Anti-Acne Neem Foam
56
104 ₴
Коментарі (0)