Montale Orchid Powder

Вітаю! Сьогодні хочу розповісти про ще один улюблений парфюм від Монталь, який не в топі популярності )) Чому не пишу про нього допис, а тільки Looks, бо в мене з ним одні емоції, які я не можу перенести у слова. Знаєте як то буває, так люблю, що не можу розповісти чому )) Але я спробую.

Пробник придбала давно, при першому затесті зовсім не зрозуміла, та закинула кудись подалі. Знайшла вже коли було доволі тепло, навіть спекотно на вулиці. І ось тоді я зрозуміла його красу.

Начальная нота: Кокос
Нота сердца: Белые цветы, Орхидея
Конечная нота: Иланг-иланг

В ньому багато пудри, але то пудра не для обличчя, а для тіла. Вона квіткова. Композиція сприймається монолітно, але якщо спробувати, то чутно іланг, та білі квіти. Кокос не чую, орхідею так само. В ньому нема фірмового мускусу, але все одно шлейф буде ходити за вами наче тінь. В ньому комфортно навіть в спеку. Звісно, якщо дозувати 😉 А от коли спробувала у холод, то почула там "бабусину пудру", яка намагалася мене придушити, бо її було забагато. Тому для мене цей аромат на теплу весну - літо.

Він настільки мені сподобався, що я думала придбати собі 20 мл. А потім все пішло шкереберть і сам парфюм зник з продажу...

Продукти для цього looks

Montale Orchid Powder
Montale Orchid Powder
Всі відгуки (2)