Улюблені засоби Glamglow в тревел форматі

Я люблю бренд Glamglow, там є дійсно улюблені продукти, які працюють на моїй шкірі ))) та коли треба зібрати косметичку в якусь подорож, то в нагоді стають міні версії улюблених засобів.

Маска Інстамуд - мій фаворит , хоча у багатьох в фаворитах біла(чорна)масочка з кислотами, але саме ця маска ідеально працює на моїй шкірі. Так, це бабл маска, але вона відрізняється від інших тим, що якимсь чином за 1 хвилину ідеально очищує пори, робить шкіру більш свіжою , чистою, але не пересушує. Не рекомендую тримати маску довше хвилини, бо може бути подразнення.

А, ще трохи не забула , у бренда є бабл маска на тканинній основі , ось вона на піц погляд не коштує тих грошей, бо подібних одноразових масок є багато , наприклад у purederm

Крем з пептидами - має густу консистенцію з міні мікро шимером , який на шкірі не видно. Не зважаючи на те, що текстура крему густа, він зовсім не жирний. Ідеально живить шкіру без обтяження , також робить захистний бар'єр, з ним шкіра свіжа, як після відпустки. Пори не забиває, можна наносити і під Мейкап , і ввечері як вечірній догляд .

Міні продукти , окрім масок по 15 грам, завжди продаються в наборах , часто до Різдва багатий вибір наборів на любий смак.

Продукти для цього looks