Аліні знову 18: макіяж у стилі, в якому я фарбувалась раніше

Я вже говорила: я піздня квіточка. Макіяж став для мене доступним у 17-18 років. Підліткові проблеми нікуди не зникли, але тоді я зустріла свого майбутнього чоловіка і мені закортіло виглядати більш жіночніше. Але було велике АЛЕ : мої смаки відлічались від смаків багатьох дівчат яких я знала. Наукова фантастика, комікси, рок музика - все це відобразилось на моєму образі. Фанати Діна я з вами)))

Я вирішила повторити макіяж у тій гамі і максимально тими продуктами, якими я фарбувалась тоді.

Лице - обов'язково матове. Супер плотного матового тонального засобу вже нема, але я використала не зовсім вдалий кушон від Holika Holika + товстений шар пудри.

Брови - олівець та тіні. Градієнт? не чула)

Очі - палетка Maybelline The Rock Nudes (як добре що я її не викинула). Камера, якщо що з'їла 50% кольору і контрасту цього макіяжу у житті.

Губи - NYX Lingerie Liquid Lipstick. Ця помада неймовірно стійка і робить мої губи сморщеними. Але ж тоді як раз був пік матових помад і темних кольорів.

Ну і трошечки легкого ( а як же, легкий) контурингу.

В мене рука не піднялась зробити макіяж очей лише на рухомій частині, бо виглядало максимально погано, тому трошки переробила на новий стиль))

29 травня, 2023
Alina_Demchenko
29 травня, 2023

Продукти для цього looks

Maybelline New York The Rock Nudes Eye Shadow Palette
Всі відгуки (2)
Рідка матова помада