Wibo Banana Powder : чому пудри від Wibo мої улюбленці?

Пудра це такий продукт, який всі по різному використовують. Одні, товстим шаром наносять замість тона, інші роблять лице абсолютно матовим, треті закріпляють макіяж і я думаю ще є варіанти, але я не бачила поки)))

Хоча я не люблю плотний тон і коли шкіра супер матова, але пудри в мене є і навіть декілька.

Але пудри від Wibo - то любов. Хочу сказати що це не перший зміний блок від цього бренду і що саме пудра була першим продуктом, який став основою нашого с Вібо коханню )))

Це легка пудра з шовковистою тексторою. Якщо нанести її товстим шаром, то вона доволі плотнесенька та біла навіть для мене. Але якщо наносити тоненько, то шкіра стає немов оксамитова і не повністю матова. Створюється ефект дорогої шкіри. Не знаю, так воно працює на мені чи на всіх, але ця пудра то моя любов. В мене була ціла палетка , а залишився лише один рефіл ( фото в кінці) тому я з радістю купила зміний блок)))

Компактна, не пилить та не має жовтого або рожевого підтону - нейтральна ))) Мені такого рефілу вистачить надовго)

Продукти для цього looks

Wibo Banana Loose Powder
Всі відгуки (2)
Wibo I Choose What I Want HD Banana Powder (змінний блок)