Подарунки від Makeup Club, які я збираюсь собі купити повторно

Завдяки Мейкапу, багато хто з нас протестував нові для себе продукти. Деякі були гарні, деякі не підійшли, а деякі - купив би знов. Ось моя підборка засобів для обличчя, які б я купила собі знову.

Фаворитом для мене стали засоби від Joko Blend. 3 з 4 - як раз цього бренду.

Всі два тоніки - попали в мій особистий топ )

Joko Blend With Aha Acids Face Tonic - моя шкіра відчуває як аналог Elizavecca Face Care Hell-Pore Clean Up Aha Fruit Toner. Але Joko коштує дешевше , не пересушує деякі ділянки шкіри, а працює так само.

Joko Blend Mattifying Face Tonic - гарно допомогає з локальніми висипаннями. Я прикладаю ватку з засобом на місце і запалення в мене пропадає гараздо швидше.

Joko Blend Complex Renewal Serum - спочатку я не дуже її оцінила, а потім все ж таки знайшла як правильно з нею поводитися і вона дійсно дала свої плоди. Шкіра стала значно гладенькою та кращою на зовнішній вид. Вже менше половини флакона, хоча наношу її тільки у вечорі.

Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum - це продукт який може як залишитися в цьому топі, так і пропасти. В мене він не визиває висипань, пост акне швидше сходять та тон став наче більш ровним. Але трошки підсушує. З ним ще подумаю)