Порожні пляшечки 🧴🚮

1. Шампунь About. Це був перший мій засіб від About . Він добре справлявся із задачею очищення. Але закінчився дуже швидко, через рідку консистенцію. Використовувала раз в 2-3 дні , трохи більше місяця.
2. Шампунь Pro series. Протягом років 4, точно, повторюємо з мамою ці шампуні і кондиціонери. І напевно у мене до нього виникло звикання, бо після миття, волосся виглядало брудним, хоча я до цього давно ним не користувалася.
3. Ніби то гель алоє, дуже схожий на holika. Має гелеву консистенцію, яка дуже легко розподіляється по шкірі і залишається тонкою плівкою. Дуже насичений, хімозний аромат. Ніякого результату, ніби нічого і не наносила.Викидаю, бо закінчився срок придатності.
4. Крем для обличчя Біокон. Деякий час використовувала для обличчя. Легкий крем, особливого зволоження немає, але на літо нормально. Також закінчився срок придатності.
5. Антисептик Garnier. У часи пандемії отримала його у подарунок в косметичному магазині. Має гелеву консистенцію. Потрібно небагато засобу, бо інакше залишається липкість на долонях. Майже не використовувала, але закінчився срок придатності. Це вже напевно 4 антисептик у такому великому форматі ,який я викидаю бо не встигла використати.
6. І ще один антисептик із ароматом банану. Засоби з бананом поділяються на два типи : ті ,що гарно пахнуть і ті - у яких дуже невдалий аромат. У цьому випадку- другий варіант. Із пляшечки ніби то смачно пахне, але при нанесенні на долоні- отримуємо зворотнє. Та ще й залишається липкість . Як можна здогадатися- закінчився срок придатності.

Продукти для цього looks