Приємно вразив❤️

Користуюсь професійною косметикою , але мій бальзам не встиг прийти і я купила цей , заради есперимента і була приємно здивована , Wella із массмаркету для тих у кого не має можливості купувати дорогу косметику , а результат не гірший!

✔️Консистенція кремова, густа. Але не жирна. Легко розподіляється по волоссю, ковзає. Наносити бальзам на волосся – одне задоволення.

✔️ Запах приємний, трохи солодкуватий. Схожий на ті, що бувають у бальзамах професійних серій. Після використання залишається на волоссі

✔️У складі присутні силікони. Багато хто з них бояться, вважаючи, що це шкідливо для волосся. Хочу вас переконати. Силікони використовуються в харчовій промисловості, при виробництві косметики для шкіри, засобів для догляду за волоссям, лікарських препаратів. Вони легко змиваються з волосся при наступному миття голови (як тільки Ви намилити волосся шампунем).

До того ж бальзамом ви не мажете шкіру голови, тому силікони не можуть завдати тут ніякої шкоди, вони просто запечатують волосся і захищають його.

✔️Витрата

За рахунок своєї густої консистенції, витрата у ополіскувача невелика. Флакона 500 мл вистачає на довго! Волосся помʼякшує, обволікує, приглажує , живить!