Гладенька шкіра без врослого волосся

Зараз літо і особливо хочеться мати красиву шкіру.

Сьогодні мала розмову з майстром воскової/цукрової епіляції, і коли тема зайшла про вросле волосся, вона сказала, що одним з факторів, що провокує їх появу, може бути використання скрабу. Шкіра реагує на травмування абразивом і активніше утворює ороговілий шар, який в свою чергу "закриває путь" волоскам. Сподіваюсь правильно передала суть) Це було новиною для мене. Хоча наче звучить логічно. І якщо такі випадки поодинокі, то ще ок, а от якщо це явище носить масовий характер - цілком може бути, що причиною є саме скраб. Тож в цьому випадку треба переходити на кислотний пілінг для тіла. Ну а що, обличчя ми вже перестали активно скрабувати і користуємося кислотами і ензимами, а чим гірше наше тіло?))

Тож сьогодні я була в пошуках таких продуктів. Мені було б цікаво спробувати пілінг для тіла замість скрабу і подивитись на реакцію шкіри.

Про лосьйон від врослого волосся Terra Sugaring я ще давно чула від іншого майста епіляції, вона його хвалила, але у мене не було великої потреби в такому продукті, і я вважала що мені достатньо скрабу.

Чи пробували ви такі засоби? Поділіться своїми враженнями, чи дійсно це хороша альтернатива скрабам

Продукти для цього looks

Ензимна пудра для тіла
Лосьйон від врослого волосся
Бустер проти вростання волосся, з ензимами
Гель-пілінг з АНА-кислотами 10% pH 3.6
Флюїд проти вростання волосся
Ензимний пілінг
Пудра "Ензимна"