Розпаковка посилочки з корисностями для здоров'я та шкіри

Придбала для себе

1) ATOPALM MLE Cream Крем з мультиламелярною емульсією - дуже багато позитивних відгуків на нього, вирішила спробувати.

2) Вітекс - вирішила, що він мені точно потрібен після допису Anna_feerie https://club.makeup.com.ua/post/6042/ Це рослинна біодобавка для підтримання і покращення жіночого здоров"я.

3) Харчова добавка "Риб'ячий жир" California Gold Nutrition Omega-3 Premium Fish Oil - маст-хев для здорового волосся, шкіри та міцного імунітету

4) NOW Foods, фолієва кислота - я не вагітна, але просто для підтримання жіночого організму фолієва кислота теж корисна.

5) Сироватка для обличчя з ніацинамідом і цинком Cos De BAHA Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum - призначена для поліпшення тону шкіри, боротьби з плямами пост-акне і висипаннями.

6) Тонік для лікування акне й звуження пор Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid - люблю цей тонік, дійсно хороший і дієвий. Нещодавно купила такий на Мейкап, взяла ще один про запас, бо була на нього знижка. Писала про тонік тут https://club.makeup.com.ua/post/10398/

7) Wet n Wild, Маленький пензлик для тіней. Я вже маю один пензлик Wet n Wild https://club.makeup.com.ua/post/8768/ , то ж прикупила ще один.

Продукти для цього looks