Чудовий крем для массажа обличчя 🌿Некомедогенно

Раніше я робила масаж обличчя в салоні , результат був чудовим ! Але згодом до мене дійшло "Навіщо витрачати гроші і час , коли можна робити його самій " ! Купувала різні креми для масажу , але моїй шкірі вони не підходили ( в мене чутлива шкіра , літом жирна , зимою комбінова , близько розташовані судини , іноді проблемна) ! Поки не придбала Christina Bio Phyto , який попав в саме серце ! Цій профессійній марці довіряю і взяла без вагань великий обьєм ! Його вистачит ну дуже на довго!

Крем має протизапальний і регенеруючий ефект, дбайливо доглядає шкіру, покращуючи і підвищуючи її еластичність. До того ж, засіб чудово зволожує та пом'якшує шкірний покрив, робить його гладким та пружним. Крем насичує клітини вологою та поживними елементами. дуже добре ковзає рука, не жирніть шкіру, вбирається не швидко, що дозволяє довше зробити процедуру, витрата взагалі мінімальна. Бутилочка має зручний дозатор , що дозволяє з легкістю додавати засобу під час масажу ! Я завжди змиваю засіб водичкою ! Він не провокую висипань!

Це мій помічник в масажі гуаша , роллером , і в ручному массажі ! Можу робити в ранці від набряків, а можу влаштувати ввечері spa процедуру з приємною музикою і свічами !

Продукти для цього looks

Масажний крем заспокійливий