1
/2
#makeupclubbeautysports
Пару років тому у мене трапилась серйозна біда зі спиною. Була нестабільність хребців,із-за цього у мене кружилася і боліла голова. Що я тільки не пробувала. Але чомусь не ставало краще. А потім,відпочиваючи в одному місті,мені порекомендували спробувати скандинавську ходьбу. І це мені дуже допомогло.
На жаль,у нас це непопулярний вид спорту. Чомусь всі вважають,що це спорт для бабусь))). Але якщо подивитися історію, то думка зміниться кардинально. Ну і звісно,в скандинавських країнах мабуть більшість дорослих та дітей займається скандинавською ходьбою.
Звичайно головне в цьому виді спорту це правильний крок з правильним залученням рук. Бо коли ти ходиш так як треба,у тебе працює верхній корпус, м'язи спини, верхні кінцівки, ноги . І ти добре "прокачуєш" всі м'язи. А ще при правильному диханні (на 4 кроки вдих,8 кроків видих)-твоя діафрагма починає дійсно правильно працювати і легені очищуються.
Додаю два продукти,якими користуюся після тренувань: крем для підтягнення шкіри. Та килимок Ляпко,який я використовую,якщо випадково потягну м'яз. На ньому лежати одне задоволення.
23 червня, 2023
Ко ментарі (0)