Крихітка , ти чудова 🩵Janeke

Знайомтесь , гребінець Janeke - легка, невагома. Начебто іграшкова.

Вона зручно лежить у руці, приємна на дотик. Не вислизає навіть у разі вологих рук. Зубчики виготовлені з прогумованого пластику, мʼякі. За рахунок прорізів продуває повітря під час сушіння волосся феном. Таким чином, полегшується процес укладання. Матеріал від гарячого повітря не нагрівається. Головне за що можно любити щітку Janeke, за можливість розчісувати мокре волосся.

Моє плутане волосся вона чудово прочісує. При цьому зубчики не застрягають у волоссі. Розчісувати з нею одне задоволення. Навіть не потрібно наносити купу спреїв, несмивашок і т.д. У процесі розчісування немає цього дивного звуку, схожого на тріск.

Щітка Janeke ідеально підійшла для нанесення масок і навіть фарбу для волосся їй прочісую! Завдяки їй підвищується ефективність масок та бальзамів. Правду кажуть, що догляд доглядом, але якщо використовувати поганий гребінець, який рве і пошкоджує волосся, толку від догляду не буде.

Цей гребінець не ламає і не видирає волосся ! Легко миється ,довговічна, ( моїй 4 роки), можна масажувати голову для релаксу та покращення циркуляції крові. Мені подобається, одна з моїх улюблених ! 🩵