Ніжне та делікатне зволоження 💦Для всіх типів шкіри

CeraVe Facial Moisturizing Lotion нічний, легкий , ніжний , головне без Спф ( бо на ніч він не потрібен )! Цей кремчик я купила щоб наносити в парі з третіноїном( ретинолом) ! Для цієї комбінації потрібен засіб максимально без різних домішок ! В парі працюють на омолодження, від висипань , від слідів акне ( напишу окремий пост , бо це wow еффект!)

Але сам по собі кремчик CeraVe показав себе чудово ! Відразу після нанесення глибоко зволожує шкіру, усуває стягнутість. При цьому не перевантажує жирну шкіру( мій тип) Т-зони і не закупорює пори, для сухій і комбінованої теж підійде ! По типу схож на лосьон без ароматів, білого кольору , некомедогенний! За консистенцією середньої густоти. Але на шкірі розподіляється дуже легко! Удобне пакування с помповим дозатором !

Вбирається швидко ,1-2 хвилини. Після поглинання на шкірі не залишається ефекту плівки, немає ні липкості, ні жирності. Я вважаю, що це крем обов'язково має оселитися у вашій косметичці! Це реальний помічник при зневодненій, сухій шкірі. Чудовий супутник для комбі шкіри та шкіри, схильної до висипів! Універсальний!

Крем забезпечує тривале зволоження, та відновлює захисний бар'єр! На ранок від нього не буде набряків 🩵