Рекомендації від дерматолога 🌿

Переважна більшість людей після вмивання витирає обличчя рушником. Хтось робить це більш-менш обережно, лише трохи промокаючи. А хтось просто розтирає шкіру. Я теж так робила , поки не дізналась рекомендації дерматологів і косметологів!

Для висушування обличчя краще використовувати одноразові серветки, паперові рушники. Вони чудово вбирають вологу і не залишають на епітелії залишки шкіри, що відлущилися , біологічних слідів, як це буває при обробці шкіри звичайним рушником.

Пухнасті махрові рушники є живильним середовищем для небезпечних бактерій, які можуть проникнути в пори шкіри. Тому можливі руйнування епідермального бар'єру та розвиток шкірного захворювання.

— Поширена помилка — коли людина використовує один і той же рушник, щоб висушити руки та обличчя!

Якщо у тебе жирна шкіра, схильна до акне, то рушник може стати джерелом бактерій, які тільки викликатимуть нові запалення.

Я використовую серфетки від Zewa, вони міцні, ніжні і мені однієї вистачає щоб витерти обличчя і шию ! Купляла більш дешевші , але їх приходилось брати 2 -3 шт. , вони тонькіші і не зручно промокати обличчя , "оманлива економія"! Ти можеш вибрати на свій смак і гаманець будь якого виробника !

Продукти для цього looks