Літня легка розкладка 🤍

Захотілось зробити гарне фото для looks, і заодно напишу про Vichy Liftactiv Supreme Day Cream SPF30 For All Skin Types, замовляла для мами. Дуже його хвалить, а об'єм 50ml вистачає вже більше як на пів року, гарний розхід. Ще у ньому є SPF30, звісно як для літа такого захисту замало, та для зими було достатньо.

Я сама ним не користувалась, і навіть для цікавості не спробувала б, адже текстура дуже щільна. Зате аромат дуже приємний)) Візуально та по відчуттях мами можна сказати, що з обіцянками розгладження та зволоження крем справляється. З пігментними плямами не дуже.

Ще на фото можете побачити відомий spf Beauty of Joseon, він дійсно дуже комфортний, та для мене 1 пальця на обличчя забагато, після флюїду якось не звично, але крем швидко вбирається.

І Mancera Roses Vanille, хочу зробити більший відгук, та ще перед цим трішки ще поносити цей аромат. Адже після най першого нанесення я була від нього в захваті і не розуміла де задушливість, а вже коли нанесла мама зрозуміла, цей аромат дійсно дуже "густий" чи що... Але всерівно як вечірній буде чудовим, а ще у нього дуже крута стійкість, пробник я замовляла за 75 грн., і як на мене, це чудова покупка🤍

Продукти для цього looks