#makeupclubbeautysports або мої заняття з персональним тренером-мулатом 🤣🤣🤣

Так сталося, що 8 березня минулого року життя подарувало мені пухнатого спортсмена і з того дня моя фізична форма під його суворим контролем)).

Маю сказати, що в таких тренуваннях є купа плюсів:

🐶 По-перше, регулярність!) Адже кожен день, не дивлячись на погоду, настрій та положення Меркурію, 1,5-3 години я займаюся на свіжому повітрі).

🐶 Різноманіття. Тут і аеробні вправи, біг по пересіченій місцевості, спуски в овраги, перетягування повідця, гонитва за зайцями і купа інших цікавостей 😁.

🐶 Позитив!) Адже, окрім спорту, мій тренер ще й підробляє трохи психотерапевтом та вчить мене насолоджуватись природою та кожною хвилинкою тут та зараз.

💃 Як результат, я дійсно краще почуваюся і виглядаю, значно поліпшився баланс (навіть спокійно ходжу в босоніжках на незручних колись підборах - тепер вони раптом стали доволі стійкими 🙃) і взагалі можу вивозити той стрес, що супроводжує нас.

🧴 Тепер до продуктів, що допомагають мені у спорті: обов'язково пляшка води для тренера, санітайзер про всяк випадок та багааато гелю для душу, бо лапки бувають доволі брудними після активних занять))).

Продукти для цього looks